Travel

OMG! In Finland bestaat er eiland waar alleen vrouwen welkom zijn!

Ben je even toe aan wat qualitytime met de girls? Dan hebben we nu goed nieuws voor je! In Finland kun je binnenkort op vakantie naar een eiland waar alleen vrouwen mogen komen. No men allowed dus! 

Lees ook: OMG! Elise Boers is ten huwelijk gevraagd op Ibiza

Eiland voor vrouwen in Finland

Dit geweldige idee komt van Kristina Roth. Zij was op vakantie in Californië toen het haar op viel dat de mannen op haar heen voor behoorlijk was stress zorgde. Toen ontstond het idee van het vrouweneiland, ookwel ‘Supershe Island’ genoemd. Het idee van het eiland is dat je vooral op jezelf moet focussen. Het is speciaal voor vrouwen die zonder mannen willen leven en een gezonde levensstijl willen aanhouden. 

Kristina is absoluut geen mannenhater, integendeel zelfs: ze is haar vriend erg dankbaar. Het eiland was in bezit van zijn ouders en zij wilde het verkopen. Kristina nam een kijkje en wist het zeker: dit zou haar eiland worden!

Voorwaarden voor toelating

Helaas komt niet zomaar iedereen op het eiland. Ten eerste is er maar plek voor tien vrouwen, best wel weinig dus. En ten tweede wordt je streng gecontroleerd door Kristina. Zij bepaalt namelijk wie er wordt toegelaten op het eiland. Kristina vindt het belangrijk dat je een vrolijk, maar stoer karakter hebt en je moet uiteraard member zijn van Supershe. Ben je door de selectie heen gekomen? Dan kan je alvast je portemonnee trekken, want een weekje op het eiland kost je zo’n 2800 euro!

Lees ook: Inspiratie nodig voor je vakantie? Dit zijn de goedkoopste vakantiebestemmingen van 2022

Maar voor dit geldbedrag krijg je ook wel wat terug. Je krijgt namelijk een luxe cabine, helemaal voor jou alleen. En ook kun je je aanmelden voor allerlei activiteit, zoals een luxe massage. Dat wil je toch?!

Bron: NSMBLBeeld: Pinterest