News

Lesley kijkt terug op haar deelname aan Ex On The Beach: ‘Ik heb nergens spijt van’

Het nieuwe seizoen is net begonnen, maar we blikken nog even terug op het vorige seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. In dat seizoen vond ook het veelbesproken kwartet tussen Lesley, Keanu, Dusty en Imke plaats. Lesley deelt nu hoe ze terugkijkt op dat moment. 

Lesley blikt terug op haar deelname aan  Ex on the Beach: Double Dutch

Gisteravond was eindelijk het nieuwe seizoen van  Ex On The Beach: Double Dutch te zien op MTV. We zullen geen spoilers geven, maar we willen het wel nog even hebben over het vorige seizoen. Want toen gebeurde het kwartet tussen Lesley, Dusty, Keanu en Imke. Maar hoe kijkt Lesley eigenlijk terug op dit avontuurtje? Heeft ze er spijt van of zou ze het zo nog een keer doen? Keanu vertelde eerder al dat hij er toch wel een beetje spijt van heeft, maar Lesley daarentegen heeft er helemaal geen spijt van!

Leukste herinnering

Lesley noemt haar kwartet met Imke, Dusty en Keanu zelfs haar leukste herinnering aan Ex On The Beach. Ook vertelde ze in een interview met LINDA dat ze naar Tenerife wilde om daar iets te gaan doen wat ze nog nooit had gedaan. “Toen ontstond het kwartetje. Dusty, Imke en Keanu waren er ook wel voor in en we hadden een goede band. Dat ik een avontuurtje tussen de lakens heb gehad op tv, vind ik niet zo erg. Daar heb ik van te voren goed over nagedacht Je ziet ook niet veel, de beelden zijn in zwart-wit en het gebeurt redelijk onder de dekens.”

Lesley vond haar deelname aan Ex On The Beach sowieso al heel leuk. Ik zou sowieso nog een keer mee willen doen. Ik heb ook nergens spijt van.” Zou Lesley in dit seizoen dan ook misschien weer te zien zijn? Wij hopen in ieder geval van wel! 

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach is nu iedere zondagavond om 22:00 uur te zien bij MTV en iedere dinsdag ook op Videoland!

View post on Instagram
 

Bron: Love RealityBeeld: MTV

Must reads 👀