Celebs

Shocking! Rebel Wilson werd door Australische krant gedwongen om uit de kast te komen

Rebel Wilson is afgelopen week uit de kast gekomen. Dat deelde de Pitch Perfect actrice op haar Instagram. Alleen stond deze coming-out niet bepaald op de planning. De Australische krant The Sydney Morning Herald wilde Rebel ‘outen’ door een artikel te plaatsen over haar nieuwe lover

Lees ook: Rebel Wilson is helemaal gelukkig in de liefde: ‘Geen Disneyprins maar prinses

Disney-prinses

Afgelopen week deelde Rebel een foto op haar Instagram, met een vrouw aan haar zijde. Bij die foto schreef ze het volgende: “Ik dacht dat ik op zoek was naar een Disney-prins… maar misschien had ik al die tijd echt een Disney-prinses nodig ๐Ÿ’—๐ŸŒˆ๐Ÿ’—#loveislove”. Eerder heeft Rebel alleen publiekelijke relaties gehad met mannen. En het was dus ook niet geheel vrijwillig dat Rebel dit met de wereld deelde. 

The Sydney Morning Herald

De Australische krant The Sydney Morning Herald zou Rebel hebben gedwongen om uit de kast te komen. De actrice zou twee dagen de tijd krijgen om zelf het nieuws te delen, anders zouden zij het artikel over haar nieuwe liefde in de krant plaatsen. Inmiddels heeft The Sydney Morning Herald hier zelf ook gereageerd. Veel mensen zouden het verkeerd hebben begrepen. Ze zouden enkel aan Rebel hebben gevraagd of ze iets kwijt wilde over een nieuwe liefde. Over iemand ‘outen’ was volgens de krant geen sprake. 

Positieve reacties

Rebel voelde zich genoodzaakt om de haar situatie te delen met de wereld, terwijl ze daar eigenlijk nog niet klaar voor was. Gelukkig kreeg Rebel veel positieve reacties op de foto met haar nieuwe vriendin Ramona. Rebel is dan ook heel blij met de reacties en deelt op haar Twitter: “Bedankt voor jullie reacties, het was een hele moeilijke situatie, maar ik heb geprobeerd om deze zo goed mogelijk aan te pakken.”

Lees ook: Onherkenbare Rebel Wilson bewijst dat je door te wandelen kunt afvallen

Excuses

The Sydney Morning Herald heeft maandag het eerdere verhaal weer offline gehaald. De column van Horney, waarin stond dat de krant wist dat Rebel een relatie zou hebben met een vrouw, leidde tot woedende reacties van queers over de hele wereld. Daarom plaatste de krant maandagochtend toch een excuus en geven ze aan dat het nooit de bedoeling is geweest om Rebel de dwingen voor een publiekelijke coming-out. 

Bron: RTL BoulevardBeeld: Instagram @rebelwilson