Celebs

Zien: zó ziet de huid van jouw favoriete celeb er dus uit in het echt

Het is tegenwoordig bijna normaal dat alle influencers op Instagram, TikTok en YouTube gebruik maken van een filter. Zo verdwijnen de poriën als sneeuw voor de zon en puistjes zijn nergens te bekennen. Maar soms vergeten we daardoor wel dat het eigenlijk ook maar gewoon normale mensen zijn. Want dit is hoe de huid van jouw favoriete celeb er in het echt uitziet!

Dit is hoe de huid van jouw favoriete celeb er in het echt uitziet

Filters zijn de afgelopen tijd zo genormaliseerd, dat veel mensen soms wat onzeker kunnen worden over hun gezicht zonder filters. Op Instagram zien we regelmatig foto’s voorbij komen waar onze celebs een perfecte, flawless huid hebben zonder poriën en rimpels. Daarom is het soms best goed om even een reality check te doen. Want ook jouw favoriete celeb heeft af en toe gewoon puistjes en zichtbare poriën.  


Rihanna

Rihanna was aanwezig bij de Paris Fashion Week. Daar is ze gefotografeerd zonder allerlei filters. En dit is hoe haar huid er in het echt uit ziet, heel normaal dus!


Dua Lipa

Dua Lipa zag er tijdens de Grammy Awards 2022 natuurlijk weer prachtig uit, just like usual. Maar net als ieder ander mens heeft Dua ook wel eens last van onzuiverheden. Dat is dus helemaal niet gek!


Kate Middleton

The Duchess Kate Middleton was aanwezig bij de première van Top Gun: Maverick. Toen is de onderstaande foto genomen en onbewerkt online gezet. Zo zie je maar weer dat óók royalty wel eens last hebben van een glimmende huid. 


Selena Gomez

Selena was aanwezig bij de Critics Choice Awards 2022. Daar is toen deze foto van de zangeres gemaakt. And she’s stunning!


Hailey Bieber

Stiekem zijn we wel een beetje jaloers op de huid van Hailey Bieber. Zelfs zonder filters zien deze beauty er ge-wel-dig uit! Deze foto is gemaakt op het Met Gala 2022. 


Jennifer Lopez

Het is bijna niet te geloven, maar óók Jennifer Lopez heeft gewoon poriën en fijne lijntjes! Deze foto is gemaakt op de iHeartRadio Music Awards, en deze vrouw wordt ook bijna geen dag ouder hè!


Kim Kardashian

We weten allemaal wel dat Kim Kardashian niet vies is van een filter. Daardoor krijgt ze ook regelmatig kritiek, vooral als er onbewerkte foto’s zoals deze opduiken. Maar laten we niet vergeten dat de Kardashians ook gewoon menselijk zijn en onzuiverheden of een glimmende huid kunnen hebben. Deze foto is gemaakt tijdens het Met Gala 2022. 


Chrissy Teigen

Chrissy Teigen is misschien wel één van de bekendste modellen ter wereld. En je raadt het al: ook deze prachtige vrouw heeft gewoon poriën. We gaan het nog één keer zeggen: textuur in je huid is normaal. It makes you human!

Bron: NSMBLBeeld: Instagram @kimkardashian