Beauty

Met deze geniale hack van Selena Gomez creëer jij de wimpers van je dromen

Dat Selena Gomez prachtige ogen heeft, dat wisten we al! En dat niet alleen, want ze heeft ook prachtige lange wimpers. Op TikTok deelt de zangeres nu eindelijk haar mascara hack met ons!

Lees ook: Finally! Selena Gomez werkt aan een nieuw album

Dit is de everyday make-up look van Selena Gomez!

Selena deelt regelmatig beautytips op haar TikTok-account. Deze keer heeft ze een TikTok gemaakt waarin ze haar ‘everyday make-up look‘ met ons deelt. Ook laat ze zien welke producten ze hiervoor gebruikt. 

Allereerst begint ze met twee foundations van het merk Rare Beauty. Dit zijn producten uit haar eigen cosmeticalijn. Deze twee foundations mengt ze en brengt ze vervolgens aan over haar hele gezicht met een kwast. Dan pakt ze haar contourstick en brengt ze deze aan op haar jukbeenderen. Ook vult Selena haar wenkbrauwen in met een dun kwastje. Vervolgens pakt ze haar blush en brengt ze deze aan op de appeltjes van haar wangen en haar neus. Als laatste stap brengt de zangeres haar mascara aan. En dat doet ze wel op een hele bijzondere manier! 

View post on TikTok

Mascara hack met een pincet

Selena brengt in deze tutorial eerst de mascara aan op de onderkant van haar wimpers, zo voorkomt ze dat het niet op haar ooglid komt. Daarna brengt ze ook mascara aan op de bovenkant van haar wimpers. En vanaf hier wordt het een beetje vreemd. Selena pakt de mascara er opnieuw bij, samen met een pincet. Met de pincet knijpt ze in het mascara borsteltje, zodat er mascara op de pincet komt. Vervolgens knijpt de zangeres een aantal van haar onderste wimpers tegen elkaar. Dit zorgt voor een soort magisch effect, waardoor je wimpers langer lijken. Ga jij deze hack ook uitproberen? 

Lees ook: Justin Bieber en Selena Gomez maken mentale gezondheid bespreekbaar

Bron: NSMBLBeeld: Instagram @selenagomez

Must reads 👀