Celebs

WOW! Zoveel geld heeft Millie Bobby Brown op haar rekening staan!

Millie Bobby Brown is bekend geworden door haar rol als Eleven in de beroemde serie Stranger Things. Het is dan ook niet zo gek dat de nog maar 18-jarige actrice in een paar jaar tijd al een flink vermogen heeft opgebouwd. Maar hoeveel geld heeft ze eigenlijk?

Lees ook: 14x de leukste Halloween outfits geïnspireerd op jouw favo Netflix series

Dit is het vermogen van actrice Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown is hét gezicht van Stranger Things. Ze is pas 18 jaar oud, maar verdient nu al bakken met geld. Daarom zal je het waarschijnlijk ook bijna niet geloven, maar Millie heeft 10 miljoen (!) dollar op haar rekening staan. Dat gigantische geldbedrag heeft ze natuurlijk vooral te danken aan haar rol in de bekende serie Stranger Things, maar door die bekendheid heeft ze ook nog wat andere rollen gespeeld. 

Florence by Mills

De actrice heeft inmiddels alweer een tijdje haar eigen make-up en huidverzorgingslijn: Florence by Mills. En dat is toch wel iets om jaloers op te zijn! Ook heeft de actrice veel samenwerkingen met grote bedrijven waaronder Converse. En de actrice is inmiddels ook actief op TikTok wat zeker wel het een en ander zal opleveren. 

Betaald per aflevering

Maar haar grootste inkomstenbron is dus toch wel haar rol in Stranger Things. Aan het allereerste seizoen van de serie verdiende Millie 20.000 dollar per aflevering, dat was net zoveel als de andere hoofdrolspelers. Maar al snel verdiende Millie 50.000 dollar meer dan de rest. Tijdens het derde seizoen van de serie kreeg Millie zelfs 300.000 dollar per aflevering! Dat seizoen had acht afleveringen, dus dat betekent dat ze toen 2,4 miljoen dollar heeft verdiend met haar acteerwerk!

Lees ook: Stranger Things-Eleven krijgt een eigen spin-off over haar bizarre leven

Bron: NSMBLBeeld: Intagram @milliebobbybrown