Celebs

Rebel Wilson is helemaal gelukkig in de liefde: ‘Geen Disneyprins maar prinses’

Wie kent haar niet? Rebel Wilson! De actrice is is bekend van onder andere Pitch Perfect en Isn’t it Romantic. Rebel heeft nu goed nieuws. Op Instagram deelt de actrice dat ze weer gelukkig is in de liefde!

Dit is de nieuwe liefde van Rebel Wilson

Op haar Instagram deelt ze een superlieve foto van haar met haar nieuwe vriendin!

Lees ook: Onherkenbare Rebel Wilson bewijst dat je door te wandelen kunt afvallen

Ramona Agruma

Actrice Rebel Wilson heeft ons voor het eerst voorgesteld aan heet nieuwe vriendin. Op Instagram plaatste de actrice een foto samen met Ramona Agruma. ”Ik dacht dat ik zocht naar een Disney prins… Maar misschien had ik al die tijd wel een Disneyprinses nodig💗🌈💗#loveislove”, schrijft ze bij de post. Hoe lief!

Ramona is een mode- en sieradenontwerpster voor haar eigen bedrijf. Het is niet helemaal duidelijk hoe lang de twee al samen zijn. Wel staan de twee sinds januari al regelmatig met elkaar op de foto en ook vertelde Rebel vorige maand nog aan People dat ze helemaal gelukkig is in de liefde. Rebel en Ramona kennen elkaar via via en hebben eerst urenlang met elkaar gebeld voordat ze hun eerste date hadden. ”We spraken elkaar wekenlang aan de telefoon voordat we elkaar ontmoetten. En dat was echt een goede manier om elkaar te leren kennen,” vertelde Rebel er toen over. ”Het was in die zin een beetje ouderwets – heel romantisch.”

Lees ook: Jaaa! Betekent dit dat er een Pitch Perfect 4 komt?

Coming out

De foto die Rebel op Instagram plaatste, is ook meteen haar coming out. De actrice heeft namelijk nooit eerder vertelt dat ze op vrouwen valt. In het verleden heeft ze namelijk alleen publiekelijke relaties gehad met mannen. Een paar van haar exen zijn Jacob Busch, Mickey Gooch Jr, Jeff Beacher en Matt Reid. 

View post on Instagram
 

Bron: GraziaBeeld: Instagram @rebelwilson