News

Hanne van K3 is zwanger van haar eerste kindje

Leuk babynieuws! Hanne Verbruggen van K3 is zwanger van haar eerste kindje! Dat maakte de zangeres bekend op haar Instagram. ‘Het is nog niet helemaal doorgedrongen, maar het besef groeit samen met mijn buikje!’, deelt Hanne.

Lees ook: Wow! Dit is het salaris van K3!

Zwanger van eerste kindje

Hanne en haar vriend Jorn zijn twee jaar terug in het huwelijksbootje gestapt. En de twee zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar! “Adventure is out there! Hope you‘re ready, little one ♡”, maakt Hanne haar zwangerschap bekend op Instagram.

Het is nog even afwachten of het een jongen of een meisje wordt. Hanne is eind dit jaar uitgerekend. “Jorn en ik kijken alvast enorm hard uit naar de komst van ons kindje en in afwachting, genieten we nog even van de pamperloze dagen, de rustige nachten en van elkaar.”

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

K3 zonder Hanne?

Het zal niet makkelijk worden voor Hanne om tijdens het laatste deel van haar zwangerschap nog meerdere shows per week te geven. Hanne heeft laten weten dat er voorlopig nog niet veel zal veranderen. Ze blijft gewoon nog samen met Marthe en Julia optreden en mocht het nodig zijn, dan worden er kleine aanpassingen gedaan. Julia reageert onder de post van Hanne: “ZO ZO BLIJ EN TROTS!!! I will be there every step of the way💓👶🏼”

Lees ook: De teksten van K3 zijn overduidelijk nogal vunzig en dit zijn de ergste 5 liedjes

Bron: StoryBeeld: Instagram @hannecarry__