Celebs

Zien! Nienke Plas reageert op geruchten over vreemdgaan Resley

De juicekanalen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de mediawereld. Deze keer cirkelde er nogal een heftig gerucht rond over Resley, de vriend van Nienke Plas. Hij zou namelijk meerdere keren vreemd zijn gegaan terwijl Nienke zwanger was. Nienke heeft nu via haar Instagram gereageert op de geruchten door middel van een hilarische video. 

Lees ook: OMG! Elise Boers is ten huwelijk gevraagd op Ibiza

Beschuldigingen over vreemdgaan

Dit alles begon bij een heftige beschuldiging op het account van Juicechannel. Zij beweerde namelijk dat ze meerdere verhalen binnen zouden hebben binnengekregen over Resley die vreemd zou zijn gegaan met Natasja Kramer. Ook zou Resley een appartement hebben in Amsterdam waar hij allerlei andere dames uitnodigt. Volgens Juicechannel zou Natasja een vaste scharrel zijn van Resley. Hij zou haar een paar dagen voor zijn eigen bruiloft nog hebben gezien. 

Maar dat is nog niet alles. Nienke heeft ooit in een interview met RTL Boulevard vertelt dat Resley enorm veel stress ervaarde toen Nienke in verwachting was van hun eerste kindje Frenky-Dean. Nienke heeft toen tegen hem gezegd: “Ga lekker feesten en kom thuis als je niet meer kunt. Er is één grens: steek nergens je tong en je piemel in.” Resley is toen drie maanden weggeweest en kwam een paar dagen voor de geboorte van Frenky-Dean weer terug. 

             

Nienke reageert op de geruchten

Natasje heeft ook haar verhaal gedaan bij Fawry. Ze laat weten dat ze er niets van begrijpt omdat ze hem negen jaar geleden voor het laatst heef gezien op een festival. Ze ontkent dus alle roddels. Ook Nienke heeft gereageerd op de roddels. Ze deelt een hilarische post samen met Resley. Ze wil daarmee bewijzen dat alle geruchten onzin zijn. “Bullshit be bullshit”, schrijft ze bij de post. 

Lees ook: Nienke Plas over haar wilde periode: ‘Niet lang en niet wild genoeg’

Bron: ShownieuwsBeeld: Instagram @nienkeplas @juciechannel @yvonnecoldeweijer