Films & Series

Say what?! Er komt een horrorfilm van Winnie de Pooh!

Roos-Sanne

Er zullen maar weinig mensen zijn die niet weten wie Winnie de Pooh is. Daarom zal dit nieuws misschien een beetje vreemd klinken. Want we kennen de gele beer als een zachtaardig Disney karakter. Maar er komt nu een nieuwe Winnie de Pooh film uit en die heeft een iets ander genre.

Er komt een Winnie de Pooh!

Met wie ga jij deze film kijken?

Winnie de Pooh

Wij kennen Winnie de Pooh natuurlijk als het megaschattige beertje uit de welbekende Disneyfilms. Nu is er leuk (of juist een beetje creepy) nieuws over de beer: er komt namelijk een nieuwe film aan. Maar niet zomaar een film, het wordt namelijk een horrorfilm! En niet in cartoon style: het wordt gespeeld door echte mensen. Niet bepaald geschikt voor kleine kinderen dus!

Lees ook: 6 retespannende horrorfilms die nu op Netflix staan

Blood And Honey

De Disney horrorfilm die eraan zit te komen gaat Blood And Honey heten. Je hoort het al aan de titel: het gaat over Winnie de Pooh die niet alleen hongerig is naar honing, maar ook naar bloed! En niet alleen het schattige beertje zit in de film, ook Knorretje speelt erin! In de film leiden Winnie en Knorretje aan een voedseltekort, en besluiten daarom om mensen te gaan eten…

Rhys Waterfield, de filmmaker van Blood And Honey, laat weten aan het Amerikaanse tijdschrift Variety dat de film in tien dagen is geschoten. De opnames voor de film vonden plaats in Engeland. Of en wanneer de film  Nederland te zien is, is nog niet duidelijk. Maar daarover houden wij je op de hoogte!

Lees ook: 20 x creepy series en films op Netflix voor Halloween

Beeld: Blood And Honey

Must reads 👀