Celebs

OMG! Elise Boers is ten huwelijk gevraagd op Ibiza

Elise Boers is dolgelukkig met haar vriend Wouter en haar tweeling Wolf & Luca. Het gezin vertrok naar Ibiza nadat ze hun huis in Amsterdam te koop hadden gezet. Vele dachten dat ze gingen emigreren. Maar het blijkt dat Wouter hele andere plannen had in Ibiza. Hij heeft Elise namelijk ten huwelijk gevraagd. En she said yes

Lees ook: Zien! Romee Strijd laat beginnende babybump zien op Instagram

We’re going to Ibiza!

Een week geleden vloog het gezin naar Ibiza. Inmiddels zijn ze heerlijk aan het genieten van hun vakantie. Op Instagram deelt Elise zo nu en dan wat vakantiekiekjes. Ook haar zoons zijn enorm aan het genieten o het eiland. Wij kunnen ons voorstellen dat Wouter behoorlijk zenuwachtig op vakantie ging. Hij had namelijk een ring op zak. Maar the word is out: ze gaan trouwen!

View post on Instagram
 

Prins charming

Het klinkt bijna als een sprookje, een huwelijksaanzoek op Ibiza! En als we de foto’s moeten geloven kwam het behoorlijk in de buurt van een sprookje. Wouter en Elise waren beide in het wit gekleed en zaten aan een schattig tafeltje op de heide. Wouter maakte ook een behoorlijk indrukwekkende entree. Hij kwam namelijk als prins charming op een paard naar Elise toe. Vervolgens is hij op één knie gegaan en heeft hij Elise ten huwelijk gevraagd. “Wij zijn echt over the moon. Ik kan niet wachten om het hele verhaal met jullie te delen”, deelt Elise op haar Instagram.

Lees ook: 8 mannen vertellen over het moment wanneer ze wisten dat ze verliefd waren

Beeld: instagram @eliseboers