Celebs

WOW! Dit is het vermogen van de bandleden van One Direction!

Het is alweer een tijdje geleden dat One Direction voor het laatst als groep heeft opgetreden. In 2015 besloten de bandleden om ieder hun eigen weg te gaan. Ze zijn daarna allemaal een solocarrière begonnen. De een iets meer succesvol dan de ander. Maar wij zijn eigenlijk wel benieuwd hoeveel de bandleden individueel nu waard zijn!

Dit is het vermogen van de bandleden van One Direction

En wat was de groep eigenlijk waard voordat ze uit elkaar gingen?

One Direction

Stiekem zijn we er nog steeds wel een beetje verdrietig over dat One Direction uit elkaar is. Gelukkig kunnen we nog steeds genieten van de liedjes die ze hebben uitgebracht. What Makes You Beautiful, Story Of My Life, Steal My Girl en Live While We’re Young zullen voor altijd een plekje hebben in ons hart. De boyband was behoorlijk succesvol en was dan ook flink wat waard. De leden hadden een vermogen van 110 miljoen dollar! 

Debuutsingles

Vorige week was Liam Payne nog te gast in de podcast van Logan Paul. Hij deed daar een aantal schokende uitspraken. Hij heeft gedeeld met welke oud-bandleden hij het wel kan vinden en met wie totaal niet. Ook vertelde Liam dat zijn debuutsingle Strip That Down beter verkocht zou hebben dan de debuutsingles van de andere leden. Maar dat blijkt toch niet helemaal waar. Sign Of The Times van Harry Styles én PILLOWTALK van Zayn Malik leverde namelijk meer geld op. 

Vermogen van de oud-bandleden

Maar hoeveel geld hebben de oudbandleden nu dan eigenlijk? Laten we beginnen met Harry Styles. De zanger heeft behoorlijk wat hits gescoord waaronder Watermelon Sugar en As It Was. Het zal je daarom waarschijnlijk ook niets verbazen dat hij het meeste vermogen heeft van heel de groep. Harry is nu namelijk 80 miljoen dollar waard. 

Op de tweede plek staat Zayn Malik. Zijn solocarrière is de afgelopen jaren ook de goede kant op gegaan. Met zijn hits I Don’t Wanna Live Forever, Dusk Till Dawn en PILLOWTALK heeft hij behoorlijk wat geld weten binnen te harken. De zanger heeft nu namelijk een vermogen van 75 miljoen dollar. 

De andere bandleden delen een gedeelde derde plaats. Niall Horan, Louis Tomlinson en Liam Payne zijn namelijk evenveel waard. Niall bracht het nummer This Town uit, Louis kwam met het nummer Back To You en Liam zijn debuutsingle was Strip That Down. De drie mannen hebben daar flink wat geld mee verdiend. Ze zijn individueel namelijk alle drie 70 miljoen dollar waard. 

Reken dat bij elkaar op en dan kom je uit op een bedrag van 365 miljoen dollar! Dat hebben ze sinds de split-up dus gewoon even verdriedubbeld! Well done!

Bron: Celebrity Net Worth | ForbesBeeld: Pinterest

Must reads 👀