Celebs

Zien! Famke Louise deelt foto van haar lichaam na bevalling

Begin dit jaar zijn Famke en Denzel de trotse ouders geworden van hun zoontje Nówie Storm Slager. Het is inmiddels wel bekend dat je lichaam flink kan veranderen tijdens een zwangerschap. Famke deelt op haar Instagraam een eerlijke foto van haar lichaam na de bevalling

Lees ook: Drama in aantocht! Zou Dion nog een keer mee doen aan Ex On The Beach?

Veranderingen van het lichaam tijdens de zwangerschap

Tijdens een zwangerschap groeit er een baby in je buik. Die moet natuurlijk wel de ruimte hebben, daarom groeit je buik mee. Maar dat niet alleen, veel vrouwen krijgen namelijk ook last van putten in hun benen en billen en striae op de buik en benen. Famke Louise geeft haar volgers eerlijk antwoord over haar lichaam door middel van een Q&A in haar Instagram Stories. 

Extra kilo’s

Een van haar volgers vraagt aan Famke hoe ze dealt met de extra kilo’s die erbij heeft gekregen tijdens de zwangerschap. Famke reageert daarop dat ze elke dag sport. “Dertig minuten rennen op de loopband. Ik ben alweer bijna op m’n oude gewicht”, laat ze weten. 

Eerlijke foto van lichaam

Famke deelt in haar Instagram Stories een foto van haar lichaam na de zwangerschap. Op de foto is te zien dat de zangeres stretch marks op haar been heeft. Een van haar volgers stelde de vraag of ze iets heeft aan haar lichaam heeft laten doen. “Nee, gewoon accepteren hoe je bent en daar trots op zijn”, geeft ze als reactie. En wij zijn het daar helemaal mee eens!

Lees ook: Zelf bepalen wanneer je ongesteld wordt? Zo doe je dat!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @famkelouise_

Must reads 👀