Celebs

Drama in aantocht! Zou Dion nog een keer mee doen aan Ex On The Beach?

Naast Dusty, Jørney, Odim, Lesley en Shani was óók Dion uit seizoen 7 van Ex On The Beach een flinke spraakmaker. Hij kwam de zee uit als de ex van Stash, en maakte vanaf het begin goed duidelijk dat hij niet voor liefde het strand op was komen lopen. Dion blikt nu terug op zijn deelname, en vertelt ook hij of hij nog een keer mee zou doen!

Dion blikt terug op zijn deelname aan Ex On The Beach

Samen met LoveReality blikt Dion, die we kennen door Ex On The Beach, terug op zijn deelname.

Ex On The Beach: Double Dutch

Dion Le Noble was één van de exen die de zee uit kwam in het zevende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Hij kwam als de ex van Stash, en maakte duidelijk dat hij alleen was gekomen voor lust. Hij bracht nog een nachtje door met Stash, maar dat was dan ook het definitieve einde van hun romance. Nu blikt Dion terug op zijn deelname!

Leuke ervaring

Dion laat weten dat zijn deelname aan Ex On The Beach een leuke ervaring was. ”Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en er ook echt nieuwe vrienden aan over gehouden. Ik heb veel gelachen en een topvakantie gehad, binnen en zelfs buiten de villa, daar op het eiland,” vertelt hij erover. Ook vertelt hij wat zijn favoriete herinnering aan het eiland was. ”Simpelweg alles dat ik mee heb mogen maken!” Zelfs de hell date met Shani dus!

Opnieuw deelnemen

Ook werd er aan Dion gevraagd of hij ooit nog een keer mee zou willen doen aan het programma. Ondanks het feit dat Dion het een leuke ervaring vond, zit dat er niet meer in voor hem. En daar heeft hij een hele goede reden voor! Hij is namelijk helemaal happy met zijn vriendin! ”Maar als ik vrijgezel had geweest, had ik zeker weten nog wel een keer mee willen doen.” Inmiddels is Dion al ruim een jaar samen met Marissa. ”Ik heb absoluut geen spijt van mijn deelname, ik maak overal wel plezier”, aldus Dion. 

Bron: LoveRealityBeeld: Instagram @dionlenoble

Must reads 👀