News

She said yes! Dit Temptation Island koppel gaat trouwen!

Wie was jouw favoriete Temptation Island koppel in 2019? Voor ons zijn dat Roger en Laura, for sure! Het koppel besloot op na de opnames van het programma een punt achter hun relatie te zetten. Het was toch meant to be, want ze kwamen weer terug bij elkaar. De twee zijn tot over hun oren verliefd op elkaar en gaan nu dus ook trouwen! 

Lees ook: Deze dingen kun je beter niet eten voordat je de liefde gaat bedrijven

Huwelijksaanzoek

Roger en Laura gaan binnenkort samen in het huwelijksbootje stappen. Op haar Instagram deelt Laura een aantal foto’s van het aanzoek dat afgelopen zaterdag heeft plaatsgevonden. “I said YES! 💍😍”, schrijft ze onder de foto. “Dat ik ooit een ring ging krijgen van hem, wist ik wel ergens. Maar op dit moment en op deze manier… NEVER expected this! Roger heeft me gisteren ook nog eens een fantastische video ervan cadeau gedaan zodat ik dit moment voor altijd kan koesteren. Ik ben super trots en excited om dit moment ook met jullie te kunnen delen.”

Flashmob

Op de video is te zien hoe een stel begint te dansen op het nummer ‘Marry You’ van Bruno mars. De klassieke flashmob voor een aanzoek! Roger voegt zich uiteindelijk ook bij de dansers. Op dat moment heeft Laura pas door dat dit voor haar is bedoeld. Op Instagram deelt Roger ook een Instagram post. “SHE SAID YES!!! 💍”, deelt hij. “Na bijna 6 jaar de gekste dingen meegemaakt te hebben, zoals “Erasmus”, “Temptation Island”, “Japan”, “China” and the list goes on… I put a ring on a her finger! Met een flashmob in het shoppingcenter heb ik haar ten huwelijk gevraagd, AND SHE SAID YES!!! Happiest man on earth!”.

Lees ook: Deze dingen kun je alleen bespreken met je allerbeste vriendin

Bron: BeautifyBeeld: RTL

Must reads 👀