Celebs

Binnenkijken in het luxe appartement van Julian Vahle (zoon Linda de Mol)

Laten we eerlijk zijn, we dromen allemaal van een luxe appartement middenin Amsterdam, toch? Voor Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol, is deze droom werkelijkheid geworden. Hij heeft namelijk een mega luxe appartement in hartje Amsterdam! En als we de foto’s mogen geloven, heeft hij niks te klagen.

Dit is het huis van Julian Vahle

En net als alle andere huizen in Amsterdam, hing hier een behoorlijk prijskaartje aan!

Cadeautje van Linda

Het is inmiddels al een paar jaar geleden dat Linda de Mol een appartement voor haar zoon Julian kocht. Zij is namelijk degene die dit voor Julian heeft betaald. Het huis koste destijds €950.000, en Julian is 33% eigenaar van het huis. Dat betekent dat hij er bijna €300.000 voor zou krijgen als hij het zou verkopen. Maar we weten allemaal dat de huizenprijzen de laatste tijd flink gestegen zijn. Wat betekent dat ook het huis van Julian nu waarschijnlijk nog meer waard is.

Lees ook: Zo ziet het huis van de dochter van Linda de Mol eruit

Genoeg ruimte

Ruimte genoeg voor Julian in de appartement! Het appartement heeft een oppervlakte van 148m², bestaande uit vier slaapkamers, een badkamer en een hele luxe keuken met allerlei inbouwapparatuur. Ook heeft Julian nog een achtertuin van 33m². 

Lees ook: OMG! Dit wil je: huis met alpaca’s te koop op Funda!\

Dit appartement bevindt zich in het centrum van Amsterdam. Dat komt Julian goed uit, want hij woont vlakbij zijn zus Noa, die ook in Amsterdam woont. Noa woont in de Jordaan, de twee zijn dus bijna buren!

Bekijk hier foto’s van de woning:

Ga voor meer foto’s naar de site van Bekende Buren!

Bron: Bekende Buren

Must reads 👀