Travel

Met dit trucje ligt jouw koffer altijd als eerste op de bagageband

Het is altijd heel vervelend als je na een lange vlucht ook nog een halfuur op je koffer moet wachten. Maar gelukkig hebben wij daar een oplossing voor! Want met dit handige trucje zal je koffer altijd als eerste op de bagageband liggen. 

Breekbare spullen

Het is niet de bedoeling om een dure vaas in je koffer mee te nemen naar je vakantiebestemming. Sterker nog: je hoeft helemaal niets breekbaars mee te nemen! Bij het inchecken van je bagage kun je namelijk gewoon vragen of ze een ‘fragile’ sticker op je koffer plakken. Koffers met deze sticker worden namelijk als laatste in het vliegtuig geladen. En wat als laatste het vliegtuig uit gaat, komt er ook weer als eerste uit.

Lees ook: 
Op vakantie naar Griekenland? Deze eilanden met jij sowieso bezoeken!

Als laatste inchecken

Dit is misschien niet de meest verstandige keuze, maar het maakt wel een groot verschil. Als je namelijk als laatste incheckt, dan worden jouw koffers ook als laatste in het vliegtuig geladen. En net als bij het vorige trucje: wat er als laatste in gaat, komt er ook weer als eerste uit. Let wel goed op dat je hierdoor niet je vlucht mist, dan kan je toch maar beter een halfuurtje wachten bij de bagageband 😉