Celebs

Ah oh! André Hazes gaat helemaal los in Amerika, zonder Monique!

Het leek er op dat Monique en André weer een happy couple waren. Maar dat liep toch weer iets anders dan dat Monique had gehoopt. André is momenteel namelijk aan het feesten met andere vrouwen, zonder Monique. 

Lees ook: André en Monique samen op vakantie om deze reden

André Hazes in Los Angeles

Spionnen van Yvonne Coldewijer hebben André Hazes gespot op het vliegveld. De zanger zou samen met een vriend in het vliegtuig zijn gestapt naar Los Angeles. Het is niet de eerste keer dat André met een vriend naar Amerika vloog. Hij is daar toen meerdere keren gespot terwijl hij aan het gokken was en ook een flinke borrel op had. 

Het leek er even op alsof het weer goed zat tussen André en Monique, maar dat blijkt dus niet helemaal waar te zijn. André is gespot met verschillende dames op een feestje terwijl Monique alleen thuis zit. Oei!

Family first!

André was voor Monique haar prins op het witte paard. In 2016 kreeg het stel samen zoontje Dré. Monique doet er alles aan om het gezin weer bij elkaar te krijgen en voor een kleine periode leek dat goed te gaan. Het gezin ging zelf samen op vakantie naar Disneyland. Maar helaas is André toch weer teruggevallen in zijn oude gewoontes. 

Lees ook: Oh oh oh: André en Rachel hebben knallende ruzie

Wij wensen het beste voor Monique en haar zoontje in de toekomst.

Bron: VerradelijkBeeld: Instagram @moniquenoell