Celebs

OMG! Wist jij dat Dua Lipa vroeger een kaalgeschoren hoofd had?

Redactie

We zijn het er allemaal over eens! Dua Lipa ziet er tijdens elk optreden ge-wel-dig uit! Haar outfits en haar kapsel zijn altijd on fleek! Maar dat was vroeger wel anders. Toen Dua zes jaar oud was heeft haar moeder haar hoofd kaal geschoren. Dat deed ze natuurlijk niet zomaar, ze had er een hele bijzondere reden voor!

Lees ook: Ach wat lief: Dit was Dua Lipa vroeger!

Dua Lipa met een kaalgeschoren hoofd

Stiekem zijn we allemaal wel een beetje jaloers op het kapsel van Dua. Haar lange bruine glanzende lokken zien er altijd prachtig uit. Waar ze dat aan te danken heeft? Aan haar moeder! Dua heeft onlangs in een interview met AMP Radio vertelt dat haar moeder haar hoofd kaal had geschoren toen ze zes jaar oud was. Maar wat was hier de reden voor? 

View post on TikTok

De bijzondere reden voor dit kapsel

Je vraagt je misschien af waarom Dua’s moeder dit deed. In het interview vertelt de zangeres dat ze vroeger heel dun haar had. Haar moeder heeft er toen voor gekozen om haar haar af te scheren, zodat het dikker terug zo groeien. En zoals we weten is dat wel gelukt. Ook laat Dua een jeugdfoto zien waar ze met haar korte coupe op staat. Heel cute

Lees ook: De favo hotspots van Dua Lipa in Amsterdam

Bron: fem-femBeeld: Instagram @dualipa

Must reads 👀