Celebs

Johnny Depp gaat op TikTok en Amber is not amused!

Het is alweer een week geleden dat Johnny Depp de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard won. De acteur had al zijn supporters al bedankt via zijn Instagram-account, maar Johnny heeft nu ook een TikTok-account! Daar is Amber Heard niet zo amused over. 

Johnny Depp bedankt supporters via TikTok

TikTok is met bijna 34 miljard views onder de #JohnnyDepp misschien wel het grootste platform waarop de rechtszaak besproken werd. Daarom heeft Johnny nu zelf ook een account op TikTok aangemaakt op al zijn supporters te bedanken. 

Rechtszaak Johnny Depp op TikTok

Als je veel tijd doorbrengt op TikTok heb je vast wel een aantal filmpjes van de rechtszaak van Johnny Depp voorbij zien komen. Van grappige compilaties tot serieuze video’s over de heftige gebeurtenissen, alles kwam voorbij op het sociale media platform. Er waren zelfs nieuwszenders die de rechtszaak live hebben uitgezonden op TikTok. 

Johnny bedankt volgers

Na de uitspraak van de rechtszaak had Johnny een bedankje op zijn Instagram geplaatst. ”Zes jaar geleden is mijn leven, het leven van mijn kinderen en de mensen om mij heen voor altijd veranderd. Valse, zeer serieuze en criminele beschuldigingen zijn er over mij gedaan in de media, terwijl er nooit een officiële aanklacht tegen mij werd ingediend”, schreef hij toen. “In een flits gingen de berichten al twee keer de wereld over. Dat had een ongelofelijke impact op mijn leven en mijn carrière. En zes jaar later gaf de jury mij mijn leven terug. Ik ben extreem vereerd.”

En nu heeft de acteur zijn supporters ook bedankt op TikTok. Hij deelt een compilatie van video’s uit de rechtzaak, maar ook van zijn fans die hem hebben gesteund. ”Aan al mijn meest loyale fans. We zijn samen overal geweest, we hebben samen alles gezien,” schrijft hij erbij. ”We hebben samen hetzelfde pad bewandeld. We hebben samen het juiste gedaan, allemaal omdat jullie om mij geven. En nu gaan we samen vooruit bewegen.” Hij sluit zijn bericht af door zijn fans te bedanken voor hun steun. ”Al mijn liefde en respect, JD.”

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger – Love Joys

Vrouwenrechten

TikTok was razend enthousiast over het filmpje van Johnny, maar Amber was er niet zo blij mee. ”Terwijl Johnny Depp verklaart dat hij vooruitkijkt, worden vrouwenrechten terug in de tijd gezet. De boodschap die het vonnis afgeeft aan slachtoffers van huiselijk geweld is: wees bang om tegen iemand op te staan en je uit te spreken,” vertelt een woordvoerder namens Amber.

Beeld: ANP