Celebs

Oh no! Justin Bieber cancelt shows door ziekte

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft een aantal geplande shows van zijn Justice Tour af moeten zeggen, omdat hij ziek is. Op Instagram deelt de zanger dat hij op doktersadvies ‘een paar shows’ moest afzeggen. 

Justin Bieber zegt shows af wegens ziekte

De zanger deelt in zijn Instagram Stories dat hij steeds zieker wordt, en niet in staat is om op te treden.

Justice World Tour

Justin Bieber is momenteel aan het toeren, want de Justice World Tour is begonnen! Deze tour had eigenlijk moeten beginnen in 2020, maar vanwege de coronamaatregelen werd deze verplaatst. Gelukkig is de tour 18 februari 2022 dan toch eindelijk begonnen, goed nieuws voor de fans dus. 

Extra show in Nederland

En dat was nog niet alles. Er werd namelijk ook nog een extra show in Nederland aangekondigd. Op 13 en 14 februari 2023 zou Justin al optreden in de Ziggo Dome, maar nu komt daar op 11 januari nog een extra show bij. 

Optreden afgezegd

Alleen is er dus nu bekend gemaakt dat de Canadese zanger een aantal van zijn geplande shows heeft moeten afzeggen. Op 13 juni zou Justin optreden in New York City, maar dat heeft hij op doktersadvies moeten afzeggen. Om hoeveel shows het gaat is nog niet precies duidelijk. ”Ik kan niet geloven dat ik dit zeg. Ik heb er alles aan gedaan om beter te worden, maar ik word alleen maar zieker,” deelt Justin op zijn Instagram Stories. ”Mijn hart breekt dat ik de volgende paar optredens moet uitstellen.” Waar Justin precies last van heeft, vertelt hij er niet bij. Wij wensen hem in ieder geval heel veel beterschap!

Lees ook: Dit is de (betaalbare) beauty routine van Hailey Bieber

Beeld: Evan Paterakis

Must reads 👀