Lifestyle

Good to know! Dit heeft de volle maan van 14 juni voor ons in petto!

Roos-Sanne

Dinsdag 14 juni is er weer een volle maan. En dit keer is het niet zomaar een volle maan, het is namelijk een supermaan! De maan staat dit keer in het teken van Boogschutter, en de zon in het teken van Tweelingen. En dat brengt de nodige spanningen met zich mee.

Dit kun je verwachten tijdens de volle maan van 14 juni

Tijdens een volle maan kun je merken dat je misschien wat slechter slaapt en wat prikkelbaarder bent. Maar dat is niet het enige! Want iedere volle maan brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. 

De volle maan van 14 juni

Het is bijna weer zover! 14 juni komt er een nieuwe volle maan. De zon staat dan in het teken van Tweelingen, en de maan staat in Boogschtter. Deze twee tekens staan precies tegenover elkaar in de dierenriem en dat kan zorgen voor behoorlijk wat spanning!

Maar dat is nog niet alles. De volle maan is namelijk ook nog eens een supermaan! De maan staat dan net iets dichter bij de aarde dan normaal, waardoor deze groter en feller te lijkt vanaf de aarde. Een supermaan zorgt er ook voor dat we alles nóg intenser meemaken dan een normale volle maan. Zet je dus alvast maar schrap!

Positieve spanningen

Het klinkt misschien nogal intimiderend, maar no worries! Deze maan brengt namelijk vooral positieve spanningen met zich mee. Dat komt doordat de maan deze keer in het teken van de Boogschutter staat. Boogschutter is een heel idealistisch teken, hierdoor zul je ineens heel duidelijk zien welke successen je al hebt bereikt. En daar mag je best trots op zijn!

Jupiter

De volle maan staat ook in het teken van uitbreiding. Dit heeft alles te maken met de invloed van Jupiter. Jupiter is namelijk de heersende planeet van de Boogschutter. Je zult hierdoor vol verwachting naar het grotere plaatje kijken. En misschien is die wel groter dan je had verwacht. 

Stap uit je comfort zone

De Boogschutter is niet alleen idealistisch, maar ook avontuurlijk. En hier zul je zeker weten de vruchten van plukken! Tijdens deze volle maan is het namelijk een goed idee om eens buiten je comfort zone te stappen en nieuwe dingen te proberen. 

Teleurstellingen

Deze volle maan ziet er dus heel optimistisch uit. Maar pas wel op dat je er niet te veel van verwacht en je uiteindelijk teleurgesteld raakt. Want door de invloeden van de Boogschutter neem je een optimistische houding aan. Daardoor zullen teleurstellingen moeilijker te verwerken zijn. De overloed aan optimisme kan er ook voor zorgen dat je niet realistisch nadenkt over de obstakels die je tegen zult komen. 

Bron: HappinezBeeld: Unsplash | malith d karunarathne