Celebs

Tony Junior schittert in hilarische Albert Heijn reclame

Het is tegenwoordig als bedrijf soms best lastig om met originele concepten en ideeën te komen. De concurrentie is nu namelijk groter dan ooit. Maar het is de Albert Heijn weer gelukt om een hilarisch reclamespotje te maken met niemand minder dan Tony Junior!

Tony Junior schittert in hilarische Albert Heijn reclame

Een betere manier om onze aandacht te krijgen is er niet 😉

Carrièreswitch voor Tony Junior

Tony Junior is een échte duizendpoot. Hij begon zijn carrière natuurlijk als dj, en succesvol is hij zeker! Met zijn bekendste nummers is hij namelijk niet alleen in Nederland bekend geworden, maar ook in Frankrijk en de Verenigde Staten kennen ze zijn naam. Maar dat is niet het enige. Zo was hij de allereerste Bachelor van Nederland en is hij niet meer uit de schijnwerpers te krijgen. En ook nu maakt hij weer een carrièreswitch: Tony mag zichzelf vanaf nu namelijk ook acteur noemen!

Albert Heijn reclame

De reclames van Albert Heijn slaan eigenlijk bijna nooit de plank mis. Er zijn maar weinig reclames die we níét door willen spoelen. En deze is helemaal leuk: Tony Junior zit er namelijk in! Hij deelt het hilarische reclamespotje op zijn Instagram. ”Mijn leven kan zo random zijn! Maar supertrots op deze,” schrijft hij bij de video. 

Tony speelt in dit reclamespotje de rol van, verrassend, knappe man! Albert Heijn-actrice Randy Foke heeft een enorme crush op Tony, maar aan het einde van het spotje komt haar man binnengelopen en valt ze weer van haar roze wolk. Tony krijgt veel positieve reacties op het filmpje. Zo schrijft een volger: “Super leuke reclame, fantastisch!”.

 

Lees ook: Oeh lala… Tony Junior verrast volgers met nieuwe coupe!
Lees ook: Zien: Tony Junior intiem gespot met Bachelors India!

Beeld: Instagram @tonyjuniorofficial