Celebs

Luca Borsato en Daisy Piras zetten nieuwe stap in hun relatie!

Luca Borsato is inmiddels alweer een tijdje samen met zijn vriendin Daisy Piras. De twee waren samen al een tijdje op zoek naar een huisje waar ze samen konden wonen. En nu heeft Luca goed nieuws! Ze zetten samen namelijk de volgende grote stap in hun relatie. 

Lees ook: Micro-cheating wordt steeds populairder! Maar wat is het eigenlijk?

Luca en Daisy gaan samenwonen

Dat de twee echt sta-pel verliefd zijn op elkaar, dat is wel duidelijk. Overal komen zoetsappige foto’s van de twee voorbij. Eerder liet het stel al weten dat ze op zoek waren naar een huis. “We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden”, deelde Daisy toen. Ook Luca reageerde toen: “Alles op z’n tijd. We zijn lekker veel samen en dat voelt heel erg goed. Dus dit gaat zeker in de toekomst gebeuren.”

En de toekomst komt vaak sneller dan je denkt. Want de twee wonen inmiddels al samen! Luca beantwoordde op zijn Instagram een aantal vragen van mijn volgers. Iemand vroeg of de twee al samenwoonden. “Zekersss”, reageerde Luca daarop. 

Grote toekomstplannen

Luca is 23 jaar oud, en Daisy is 22 jaar oud. Het is daarom ook helemaal niet vreemd dat de twee al flink aan het nadenken zijn over de toekomst. Op Instagram reageert Luca op een vraag over toekomstplannen met: “Alles op z’n tijd natuurlijk. Maar uiteindelijk huisje, boompje, beestje met deze prachtige vrouw. That’s my ultimate goal.”

Lees ook: ZIEN: dit is de prachtige dochter van Heidi Klum!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @daisypiras