Food

Cheers! Deze sparkling jam cocktail is hét drankje van 2022

De reverse hairwashing trend, een shot olijfolie iedere dag en een bevroren komkommer om van je acne af te komen. TikTok staat vol met de gekke trends die vreemd genoeg ook echt blijken te werken. Daarom hebben we vandaag ook weer een nieuwe trend voor je: dit zomerse drankje zou namelijk wel eens hét drankje van 2022 kunnen worden. 

De sparkling jam cocktail is hét drankje van 2022

Soms heb je tijdens jullie girls night gewoon even geen zin in een wijntje. Dan is het de hoogste tijd om deze nieuwe TikTok trend uit te proberen. Want deze zomerse sparkling jam cocktail zou zomaar eens hét drankje van 2022 kunnen worden. Voor dit drankje hoef je gelukkig geen keukenprinses te zijn, want hij is heel makkelijk te maken! Wij vertellen je hoe je dit doet.

Wat heb je nodig?

Voor deze cocktail heb je alleen een lepel jam, ijsklontjes, prikwater en een hele scheut vodka nodig. Maar als je liever een virgin versie van deze cocktail drinkt kun je de vodka natuurlijk ook gewoon weglaten!

Zo maak je de sparkling jam cocktail:

Stap 1: Neem een longdrink- of ander groot cocktail glas en vul deze met een lepel jam. Je kunt op deze manier ook zelf bepalen hoe zoet je de cocktail wil maken. Maar je kunt het vaak genoeg proberen om te kijken hoe jij het lekker vindt!

Stap 2: Vul het glas vervolgens met ijsklontjes en giet je glas daarna vol met prikwater. Doe er nog een flinke scheut vodka bij en voilà je sparkling jam cocktails is klaar! Oh ja, vergeet niet te roeren voordat je een slok neemt! 

Bekijk de video hieronder om te zien hoe de cocktail gemaakt wordt:

View post on TikTok

Beeld: Netflix

Must reads 👀