Astrologie

Deze sterrenbeelden hebben een heftige shopverslaving

sterrenbeelden-shopverslaving

We vinden het allemaal wel eens leuk om lekker een dagje rond te struinen in de stad, alle kledingwinkels langs. En we hebben ons ook allemaal wel eens schuldig gemaakt aan online shoppen vanuit bed. Maar déze sterrenbeelden hebben een echte shopverslaving!

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

De eerste in het rijtje van sterrenbeelden met een shopverslaving is de Tweelingen. Shoppen is voor jou eigenlijk gewoon een soort van therapie. Het maakt je gelukkig. Heel fijn dat je iets gevonden hebt waar je gelukkig van wordt, maar vindt je portemonnee dat ook?

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Kleding is jouw vorm van zelfexpressie. Daarom heb jij een kast vol met kleding, en móét je alle nieuwste items en collecties in je kast hebben hangen. Jouw kleding maakt jou wie jij bent, en daar is niks mis mee, toch? Jij ziet er in ieder geval altijd supergoed uit.

Lees ook:
Dit zijn absoluut de liefste sterrenbeelden

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij geeft niet zozeer om kleding, maar je outfit is nooit compleet zonder accessoires! Voor jou geen nieuwe truien of broeken. Nee, jij koopt liever nieuwe tassen, kettingen, oorbellen, etc. Daarom hoort de Schorpioen ook zeker in het rijtje van sterrenbeelden met een shopverslaving.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Weegschaal staat bekend om haar grote hart. Je vindt het daarom ook leuk om cadeautjes te kopen voor anderen. Maar af en toe een cadeautje om jezelf te verwennen, daar ben je ook niet vies van. En eens in de zoveel tijd mag dat ook zeker wel!

Beeld: gossip girl