Celebs

WOW! Dit is de reden dat Mart Hoogkamer zijn show na 16 seconden stopte

Het gebeurt wel vaker dat artiesten van alles naar hun hoofd geslingerd krijgen op het podium. Denk aan filmende telefoons of teddyberen. Maar soms zijn het ook minder leuke dingen, zoals bier. Dat gebeurde ook tijdens het optreden van Mart Hoogkamer afgelopen weekend. 

Mart Hoogkamer stopt optreden na zestien seconden

Het duurde niet lang voordat Mart Hoogkamer weer van het podium af ging tijdens de Pinksterfeesten in Beckum. De zanger werd bekogeld met bier en stopte daarom al na zestien seconden met zijn optreden. 

Lees ook: Wow: dit is de superknappe (!) vriendin van Mart Hoogkamer

Bier gooien

Het komt wel vaker voor dat een artiest een paar vliegende biertjes om zijn oren krijgt tijdens een optreden. Maar meestal is dat voor de artiest niet bepaald prettig. En Mart Hoogkamer was hier dan ook niet van gediend. Hij kreeg een aantal biertjes zijn kant op gegooid en stopte daarom na zestien seconden al met zijn optreden. Wel had de zanger eerst nog een waarschuwing gegeven aan het publiek. Toen daar niet naar werd geluisterd, verliet Mart het podium. 

Vervelend voor fans

Op Instagram laat Mart weten dat hij het vervelend vindt voor de fans die een kaartje hadden gekocht, speciaal om hem te zien. ”Ik sta gewoon mijn werk te doen, wat ik onwijs leuk vind. En ik vind het echt zwaar kl*ten voor de mensen die wél voor mij gekomen zijn. Die een kaartje gekocht hebben om mee te feesten, en niet een kaartje gekocht hebben om bier te gooien,” vertelt hij in een video. De zanger krijgt veel steun van zijn fans. Die begrijpen zijn keuze om het optreden te stoppen. 

Bierdouche voor Bizzey

Het gooien met bier is een veelvoorkomend probleem, niet alleen voor Mart Hoogkamer. Want ook Bizzey werd vorige week tijdens een van zijn optredens bekogels met bier. Bizzey heeft de verantwoordelijke in het publiek toen gevraagd de show te verlagen. Toen de man dat weigerde moest er beveiliging aan te pas komen. Uiteindelijk is de man toch vertrokken en kon het optreden weer hervat worden. 

Lees ook: Zo ziet de romantische vakantie van Mart met vriendin in Italië eruit

Beeld: Instagram @marthoogkamer