Celebs

Dit is de vriend van radio-dj Marieke Elsinga!

Onlangs maakte Marieke Elsinga het geweldige nieuws bekend dat ze samen met haar vriend Sander in verwachting is van een eerste kindje! Maar wat weten we nou eigenlijk over Sander, de vriend van Marieke Elsinga? Wij stellen ‘m even aan jullie voor!

Dit is de vriend van Marieke Elsinga!

De twee zijn gelukkiger dan ooit, vooral nu de twee in verwachting zijn van hun eerste kindje. 

Sander

Er is niet veel bekend over Sander. Hij is dan ook niet actief in de media. ”Hij heeft er ook helemaal niets mee. Maar ja, hij zegt ook: het hoort bij jouw werk,” vertelt Marieke. Op zijn socials is Sanderr privé, daardoor konden we bijna niets over hem vinden. We weten wel dat hij al ruim twee jaar samen is met Marieke. Op Valentijdsdag 2020 maakte Marieke hun relatie insta official met deze lieve foto. 

Datingapp

De twee hebben elkaar ontmoet via een datingapp. ”Toen zijn we gaan kletsen, hebben afgesproken en het was meteen raak,” vertelt ze over de eerste keer dat ze matchten. En inmiddels zijn ze dus al ruim twee jaar samen. Marieke vertelde in oktober dan ook dat de twee nog helemaal verliefd zijn. ”Het gros van de koppels tongzoent niet meer elke dag met de partner, maar ik tongzoen nog elke dag. En wij zijn twee jaar samen bijna.” Ook geeft ze toe dat ze het stiekem wel leuk vindt om lekker klef te zijn.

Volgende stap

Een jaar geleden besloot het stel dat het tijd was voor de volgende stap in hun relatie. Marieke maakte namelijk bekend dat ze in 2021 zijn gaan samenwonen! En, zoals je al wel kon raden, bevalt dit samenwonen haar heel goed. ”Ik heb vaker het gevoel dat ik de slacker ben in het huishouden. Sander wast veel, hij kookt.” Nou, wij snappen wel waarom haar dit zo goed bevalt 😉

In verwachting

Naast het samenwonen, weet Marieke zeker dat ze nog veel meer stappen gaan zetten samen. Ze wilde namelijk heel graag kinderen. En die wens is nu uitgekomen. De radio-dj is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Ook het geslacht van hun baby heeft Marieke al bekend gemaakt vorige week.

Bron: FlairBeeld: Instagram @mariekeelsinga