Celebs

ZIEN: dit is de prachtige dochter van Heidi Klum!

Heidi Klum kennen we natuurlijk als het prachtige Duitse model, maar wist je dat ze ook vier kinderen heeft? Eén van hun is Leni Klum. Zij is onlangs achttien geworden. Sinds haar zeventiende is ze actief in de modellenwereld. En dat snappen we wel, want ze is echt prachtig!

Dit is Leni Klum: de dochter van Heidi Klum

En ze heeft de looks van haar moeder, hoor! Ze is echt prachtig.

Leni Klum

Leni Klum is de oudste dochter van Heidi Klum en haar ex-man Flavio Briatore. Ze is op haar zeventiende in haar moeders voetstappen getreden, en begonnen met modellenwerk. Ondanks dat ze dus nog maar net is begonnen, gaat haar carrière al enorm snel vooruit. Zo mocht ze dit jaar de Berlin Fashion Week openen, en liep ze voor grote namen zoals Dolce & Gabanna. Alleen helaas gaat niet alles over rozengeur en maneschijn: vorig jaar kreeg ze namelijk nogal veel kritiek over zich heen, nadat ze een nogal pikante fotoshoot had gehad op zeventienjarige leeftijd.

Lees ook: Leni Klum, de dochter van Heidi, ondergaat een mega transformatie en wij zijn fan

Kritiek op fotoshoot

Vorig jaar kwam Leni in het Amerikaanse tijdschrift Rollercoaster, met een nogal pikante shoot. Op social media kwam hier veel ophef over, omdat Leni op het moment van de shoot nog maar 17 jaar was. ”Is dit wel legaal voor iemand van 17 jaar?”, vroeg iemand zich af in de comments. Ook stroomden reacties zoals ”Ze is te jong voor dit soort foto’s,” en ”Waarom laten ze je dit soort dingen doen?” binnen.

Maar, net zoals in iedere andere discussie, waren er ook een aantal mensen die het allemaal wel mee vonden vallen. Deze mensen vonden namelijk dat een vrouw best haar lichaam mag laten zien, zonder dat het direct seksueel hoeft te zijn. En daar hebben ze ook gelijk in, natuurlijk! ”Alles is bedekt, in een bikini zie je meer. Zoveel drama over een klein stukje borst,” reageerde één van die mensen. Dit is de foto waar het om ging:

View post on Instagram
 

Lees ook: De Heidi Klum collectie voor Lidl is nu te koop en loopt nu al uit de hand

Bron: Cosmopolitan

Must reads 👀