Films & Series

J’adore! Emily in Paris is terug met een derde seizoen!

Ben jij ook zo’n fan van de Netflix serie Emily in Paris? Dan hebben we goed nieuws voor je. Want de opnames van het derde seizoen van de populaire serie zijn namelijk net begonnen. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Dit is alles dat je moet weten over het nieuwe seizoen van Emily in Paris!

Emily in Paris

Emily wordt in de serie voor haar werk naar Frankrijk gestuurd. Maar als ze eenmaal is aangekomen in Parijs blijkt haar Frans toch niet zo goed te zijn. Ze ontmoet een leuke chef-kok met wie ze een spannende avond beleefd. Al snel komt ze erachter dat de chef-kok een relatie heeft met haar nieuwe beste vriendin… Oeps! Er ontstaat dus behoorlijk wat drama rondom de vriendengroep. 

Emily weet altijd weer de show te stelen met haar prachtige outfits! Ze ziet er altijd geweldig uit. Er staat nu nog maar twee seizoenen op Netflix, maar daar komt binnenkort dus verandering in! We can’t wait!

Seizoen drie

“Back at the table together, and it’s not for a client meeting or a dinner party. Production on season 3 is starting now! 💕”, schrijft Lily Collins op Instagram. Seizoen drie is dus in de maak, yes! De cast is ook al terug in Parijs. Ze delen leuke behind the scenes beelden op Instagram. Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen te zien zal zijn op Netflix. Dus we moeten nog even geduld hebben!

Lees ook: Wow, zoveel kost het om net als Emily in Parijs te wonen

Bron: NSMBLBeeld: Pinterest