Celebs

Gio en Jade reageren in vlog op geruchten over eventuele breakup

Zijn Gio en Jade uit elkaar? Er is onlangs een video online gekomen waarin te zien was dat Gio lachgasballonnen aan het doen was met een ander meisje. Jade deelde dat ze samen met Gio was uitgenodigd om een nachtje te slapen in een hotel. Maar ze was daar niet met Gio, maar met haar zus. Zijn de twee dan echt uit elkaar? 

Lees ook: Jade reageert na kritiek eindelijk op misstap Gio

Het einde van Jade en Gio?

Jade en Gio zijn nu ongeveer twee jaar samen. In het begin van hun relatie kregen ze nogal wat kritiek, omdat de twee nogal een groot leeftijdsverschil hebben. Toch zijn de twee toch vrij snel daarna al gaan samenwonen en hebben ze het nog steeds heel gezellig samen.

Al lijkt het er nu wel op alsof hun relatie de eerste scheurtjes vertonen. Gio is laatst namelijk in de club gespot met een andere dame. Het zag er nogal knus uit; Gio had zijn arm om haar heen. Samen zaten ze aan de lachgasballonnen. Jade heeft hier later op gereageerd; lachgasballonnen keurt ze af, maar dat meisje was een oude jeugdvriendin van Gio. Geen reden voor paniek, want Jade heeft ook veel jongensvrienden.

Toch is er nu opnieuw iets vreemds aan de hand. Jade was namelijk samen met Gio uitgenodigd in een hotel. Bij aankomst hing er een briefje aan de deur met daarop: “Hi Jade en Gio”. Daarna was te zien dat Jade met haar zus Nura in het hotel verbleef, dus niet met Gio! Fans vinden dit opmerkelijk en denken dat het niet veel goeds betekent. 

View post on Instagram
 

Uitleg van Jade en Gio

In de nieuwste vlog van Gio reageren de twee op de geruchten. “Ik was vandaag op een event van Volkswagen en jij was hier om al in te checken”, vertelt hij tegen Jade. Jade pakt het verhaal op: “Ik kwam in de kamer en was met Nura en moest m’n spullen al brengen voor de opnames. Ik had een foto van het briefje gemaakt en daarna een foto met Nura. Volgers vonden het raar dat ik toen niet met jou was. Ik had er niet eens over na gedacht.” No trouble in paradise dus! 

Lees ook: Dit zijn alle exen van Juultje Tieleman

Bron: verradelijkBeeld: Pinterest