News

OMG: gaat dít Temptation Island-koppel trouwen?!

Temptation Island is natuurlijk dé ultieme relatietest. Vooral de ‘Love or Leave’ stelt relaties echt op de proef. Als je als koppel deze test doorstaat is het dan ook niet gek dat je daarna snel de volgende stap wil zetten. Door bijvoorbeeld te gaan trouwen!

Dít oud Tempa-koppel hint op verloving!

Een koppel dat in een eerder seizoen van Temptation Island heeft meegedaan hint nu op een verloving. OMG!

Temptation Island: Love or Leave seizoen 2

Seizoen 2 van Temptation Island: Love or Leave was niet anders dan alle andere seizoenen. Het zat weer bomvol liefde en drama. En ook dit seizoen is niet iedereen samen terug gegaan naar Nederland. Zo gingen Bert en Delphine na Temptation Island – tijdelijk – uit elkaar en hebben ook Donna en Nico de relatietest niet gehaald. Deborah en Koen keerden wél samen terug, maar besloten niet lang daarna er toch een punt achter te zetten. Wie blijven er dan over? Aylin en Efrain! En wij horen de wedding bells al klingelen!

Aanzoek

Tijdens Temptation Island zagen we dat Efrain van plan was om bij het laatste kampvuur zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Helaas liep dit iets anders, omdat Aylin nog steeds not amused was over de uitspraken die Efrain had gedaan. Zijn plannen moesten dus nog even uitgesteld worden, omdat zijn relatie nog herstellende was. Maar het lijkt erop dat het dan nu eindelijk zover is!

Q&A

Op Instagram hield Efrain via een vraagsticker een Q&A. Een volger vroeg toen aan hem: ”Wanneer ga je Aylin haar hand eens vragen?” Daar had Efrain een héél leuk antwoord op. ”Dat gaat binnenkort gebeuren…” schrijft hij. Daarmee hint hij dus dat hij Aylin binnenkort ten huwelijk gaat vragen. OMG, hoe leuk is dit nieuws!

Beeld: Tom Cornelissen

Must reads 👀