Beauty

Lifehack! Bietensap helpt heel goed tegen puistjes

Kom jij maar niet van die vervelende puistjes af? Je bent zeker niet de enige. Het is niets om je voor te schamen, je kan er tenslotte niets aan doen. Wel bestaan er inmiddels heel wat hacks om de kans op puistjes te verminderen. Nu hebben wij ook weer een bijzondere lifehack voor jullie: eentje waarbij je elke ochtend een shotje bietensap moet nemen. Wij leggen het je uit!

Lees ook: No way: Volgens TikTok is iedere dag een shot olijfolie mega goed voor een egale huid

Gekke beautyhacks

Op TikTok komen de gekste lifehacks voorbij. Zo ken je misschien nog wel de hack waarbij je glijmiddel op je gezicht moest aanbrengen als primer voor je foundation. Of die ene waarbij je je make-up moest aanbrengen met een wattenstaafje. Van de gekke! Sommige hacks kunnen nog best wel handig zijn en sommige werken ook echt. Het proberen van deze hacks kan dan ook meestal geen kwaad.

De hack die wij nu voorbij zien komen is niet heee]l gek, maar ook niet echt heel fijn. Om van je pukkels af te komen, of ze in ieder geval te verminderen moet je schijnbaar elke ochtend een beetje bietensap drinken. Zo verbetert je huid zich en wordt de kans op pukkeltjes verminderd. Als klap op de vuurpijl zou het ook nog helpen tegen littekens. Wij zijn benieuwd!

Werkt het echt?

Als wij YouTuber en TikTokker Serena Verbon moeten geloven is dit een hack die echt werkt! In de TikTok legt Serena uit dat ze drie maanden lang iedere ochtend een shotje rode bietensap heeft gedronken. Ze laat daarbij weten dat dit de key is tegen acne en littekens. Serena had last van acne op haar rug. Ze heeft duidelijke voor en na foto’s gemaakt en het resultaat is werkelijk waar verbluffend! Ze ziet er gewoon niets meer van terug, terwijl ze er best veel last van had.

Lees ook: Oeh: ‘Face wine’ schijnt mega goed voor je huid te zijn!

Het zou toch wat zijn dat je na drie maanden bietensap drinken gewoon geen last meer hebt van pukkeltjes, puistjes en littekens!? Dit is dan ook zeker een hack die wij thuis gaan uitproberen!

View post on TikTok

Bron: GraziaBeeld: Pinterest