Celebs

Boy or girl? Marieke Elsinga deelt het geslacht van haar baby

Gisteren heeft Marieke bekend gemaakt dat ze samen met haar vriend hun eerste kindje verwachten. “Gezinsuitbreiding! We zijn dolgelukkig”, deelde Marieke op haar Instagram. Qmusic had de primeur om het nieuws naar buiten te brengen dat ze in verwachting is. Maar bij RTL Boulevard deelde ze met ons het geslacht van haar kindje. 

Lees ook: Babynieuws! Marieke Elsinga is zwanger van haar eerste kindje!

Roze of blauwe muisjes?

In een video van RTL Boulevard deelde Marieke dat het nu wel tijd was om het goede nieuws te delen. Je begint tenslotte toch echt al een buikje te zien. En wat staat dat haar goed! “Het is trouwens een jongen, dat weten we al”, vertelde Marieke stralend. “Het duurt nog wel een tijdje, maar het is wel lekker dat ik het nu al heb kunnen vertellen op de radio.” Marieke lhoudt het nog wel even geheim wanneer ze is uitgerekend. 

In verwachting

Marieke maakte tijdens haar ochtendshow bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Afgelopen tijd is ze eventjes afwezig geweest op de radio, maar dit heeft niets te maken gehad met haar zwangerschap heeft ze laten weten. “Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben”, aldus Marieke. “Dat is het echt niet geweest.”

Lees ook: Douwe Bob vader geworden van derde (!) kindje

Marieke vindt het wel allemaal best spannend. Het is tenslotte de eerste keer dat ze moeder wordt. Ze wil wel het een en ander kwijt over de zwangerschap. “Ik was gewoon heel erg toe aan mentale rust. Wat ik wel denk en dat is ook het mooie van zwanger zijn, het heeft me onbewust dat duwtje gegeven om niet langer over mijn grenzen heen te gaan. Je denkt niet alleen je eigen gezondheid, maar ook die van je baby.” Wij kunnen niet wachten tot het baby’tje ter wereld komt. We weten in ieder geval wel dat Marieke nu blauwe muisjes kan inslaan!

Bron: RTL BoulevardBeeld: Instagram @mariekeelsinga