News

Yes! De podcast van Kaj Gorgels komt weer terug!

Roos-Sanne

Als je Kaj Gorgels een beetje volgt, weet je vast wel dat hij naast de podcast met Monica Geuze, ook zelf een eigen podcast heeft genaamd ‘Effe Relativeren’. Er al sinds december geen aflevering meer gemaakt, maar daar komt eindelijk weer verandering in. Effe Relativeren is namelijk back!

Kaj Gorgels kondigt seizoen 2 van Effe Relativeren aan!

Wij kunnen niet wachten tot de volgende aflevering van de podcast eindelijk weer online staat!

Effe Relativeren

In de podcast Effe Relativeren gaat Kaj Gorgels in gesprek met BN’ers, en is het eigenlijk gewoon een uurtje slap ouwehoeren. Het fijne aan deze podcast is dat het allemaal lekker open en luchtig is, en er geen strak script is waar ze zich aan moeten houden. ”Geen vaste thema’s, geen restricties, geen vaste opbouw, gewoon effe lekker slap relativeren en voor de rest zien we het allemaal wel, toch!?” laat Kaj weten.

Allerlei mensen zijn al te gast geweest bij deze podcast. Van influencers, tot politici (!), tot belangrijke personen in de media. Lekker divers dus!

‘WE ZIJN TERUG!’

Na een halfjaar lang geen afleveringen van de podcast, kondigt Kaj dan nu eindelijk het tweede seizoen van de podcast aan! Hij deelt het nieuws met zijn volgers via Instagram. ”WE ZIJN TERUG! Seizoen 2 van Effe Relativeren de podcast,” schrijft hij onder de foto. Ook kondigt hij direct de datum én de eerste gast aan! ”15 juni de eerste aflevering met niemand minder dan Suzanne Schulting.” Wij kunnen niet wachten. 

Wel gaat deze aflevering er iets anders uitzien dan normaal. De reguliere setting is namelijk dat ze tegenover elkaar aan tafel gaan zitten en in gesprek gaan, maar deze keer is het online. Gelukkig was dat geen enkel probleem! ”In een iets andere setting dan normaal, maar het mocht de pret niet drukken!” schrijft Kaj op zijn Instagram. 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @kajstypetjes