Travel

Op vakantie naar Griekenland? Deze eilanden met jij sowieso bezoeken!

Girls!!! Nog maar 19 dagen totdat het zomer is! Dat betekent dat we ons weer kunnen verheugen op zonnige dagen, veel ijsjes eten en de hele dag op het strand liggen. Griekenland is dit jaar een hele populaire vakantiebestemming. Er zijn daar zoveel mooie eilanden, het wordt bijna moeilijk kiezen.  Daarom hebben we een lijstje voor je gemaakt met de mooiste Griekse eilanden. 

Lees ook: Hier moet jij naartoe op huwelijksreis volgens je sterrenbeeld

Dit zijn de mooiste (goedkoopste) Griekse eilanden

WIl jij naar Griekenland op vakantie? Dan moet jij even goed opletten. Hier lees je namelijk over de mooiste en goedkoopste Griekse eilanden.

1. Kreta

We beginnen met één van de populairste eilanden van Griekenland: Kreta. Veel vakantiegangers zullen dit eiland wel kennen, maar het blijft zo mooi! Er zijn veel toeristen en het eten is hier heerlijk! Ook kan je een heel goedkoop verblijf boeken. Win-win dus!

2. Naxos

Heb jij al eens van dit mooie (maar vooral goedkopen) eiland gehoord? Niet? Dan moet je echt eens een kijkje nemen. Er komen namelijk veel backpackers op af. Ook kan je hier heerlijk bruin worden aan het strand. Wat wil je nog meer tijdens je vakantie?

3. Zakynthos

Zakynthos kon natuurlijk niet missen op dit lijstje. Je kan lekker luieren op het strand, terwijl de rest een rondje maakt om te strandshoppen. Op het eiland kan je kan lekker uiteten voor weinig geld, maar een hotel boeken hoeft ook niet duur te zijn. Luxe heb je toch niet nodig, want wakker worden in Griekenland is toch al een feestje op zich?

4. Rhodos

Ben jij ooit op het eiland Rhodos geweest? Stiekem ligt dit eiland dichter bij Turkije dan Bij Greece, maar dat mag de pret niet drukken. Dit eiland is ideaal, want over je bankrekening hoef je je geen zorgen te maken. Elke avond kan je voor een klein prijsje heerlijk uit eten en een goedkoop hotel boek jij zo voor een paar weken vooruit!

Lees ook: Deze geheime Griekse eilanden MOET je bezoeken tijdens je volgende girlstrip!

5. Paros

Dit eiland is een iets minder populair eiland dan de rest van de eilanden in dit lijstje. Maar dit kan zo z’n voordelen hebben. Geen overvloed aan toeristen! Dit is écht zo’n typisch Grieks eiland waar je de witte dorpjes al van uit de verte kunt zien. We love it!

6. Kos

And last but not least, Kos! Als je vaker naar Griekenland gaat, ben je hier vast al een keertje geweest. De stadjes zijn supergezellig en het is er (bijna) altijd lekker warm. Je kan dus urenlang chillen langs de kust. Ook hier zijn de prijzen spotgoedkoop! Een goedkoop wijntje scoor je hier al voor een paar euro! Dat wordt wijnen, wijnen en nog eens wijnen!

Bron: fem-femBeeld: Pinterest