News

Actrice Abbey Hoes is verkozen tot mooiste vrouw van 2022!

 

Wie kent haar niet? Abbey Hoes is bekend van haar rollen in films zoals Zwaar Verliefd, Verliefd op Cuba en de beauty heeft ook geacteerd in meerdere Carry Slee films. Ze is nu ook nog eens verkozen tot mooiste vrouw van 2022 door For Him Magazine (FHM) WOW!

Abbey Hoes is verkozen tot mooiste vrouw van 2022 door FHM

En knap is ze zeker!

Abbey Hoes

Abbey is al haar hele leven bezig met acteren. Vroeger kreeg ze al musicalles en ze begon al met haar allereerste job op 12-jarige leeftijd! Ze speelde toen in het reclamespotje van Roosvicee. Hoe schattig! Daarna heeft ze nog wat bijrollen, gastrollen en hoofdrollen gehad in andere films en series, maar waarschijnlijk (her)ken je haar écht door de rollen die ze in onze favoriete romcoms speelde. Ze heeft namelijk gespeeld in films zoals Zwaar Verliefd, Verliefd Op Cuba, Costa!! en Liefde Zonder Grenzen; oftewel, de echte Nederlandse classics.

Mooiste vrouw van Nederland

Naast dat ze zichzelf dus een – nogal getalenteerde – actrice mag noemen, mag ze zichzelf sinds gisteren ook de mooiste vrouw van Nederland noemen! FHM stelt ieder jaar een lijstje op: de FHM500. Al sinds 2016 stond ze in de top 30, vorig jaar stond ze op nummer 18 en nu is de dus naar de top geklommen en staat ze op nummer één! Ze is nu de opvolgster van Monica Geuze, die vorig jaar de eerste plek wist te bemachtigen. Winnaressen van voorgaande jaren zijn Doutzen Kroes, Kim Feenstra, Shelly Sterk en Sylvana IJsselmuiden.

Abbey vindt het heel bijzonder om nu zelf om op de eerste plek te mogen staan! ”Ik vind het een enorme eer dat ik tussen zulke mooie, maar vooral leuke vrouwen mag staan,” vertelt ze erover. Ondanks het feit dat titels en prijzen haar normaal gesproken niet zo heel veel doen, vindt ze het alsnog een leuke gedachte. ”In principe zeggen titels en prijzen me niet zoveel. Het is altijd een momentopname van een aantal mensen. Maar net als bijvoorbeeld het winnen van een Gouden Kalf is het wel een heel groot compliment,” laat ze weten. ”Ik geloof niet zo in winnaars, verliezers of een nummer 1. Ik vind het wel onwijs lief dat ik deze titel heb gekregen, maar als ik in de spiegel kijk heb ik niet zoiets van: ‘oh yeah, daar is ze hoor: de mooiste vrouw van Nederland’.”

Andere awards

Abbey is niet de enige die er afgelopen woensdagavond met een award vandoor ging. Er werden namelijk nog een paar andere awards uitgedeeld, waaronder de All Time Favorite. Deze werd uitgereikt aan niemand minder dan Kim Feensta. Schaatster Irene Schouten werd uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland, en RUMAG-presentatrice Marijn Kuipers won de Social Media Queen award.

Bron: FHMBeeld: Instagram @abbeyhoes