Celebs

Temptation’s Julia en Wouter bij Eating With My Ex: ‘Als ik dat op Onlyfans zou zetten, had ik nooit meer hoeven werken’

Het leek erop dat Julia en Wouter aan het einde van Temptation Island het eiland niet samen zouden verlaten. Maar uiteindelijk zijn ze toch samen als stel weer teruggekeerd naar Nederland. Niet veel later hebben het stel toch besloten om een punt te zetten achter hun relatie. De twee zijn nu te zien in Eating With My Ex, and it’s very juicy!

Julia en Wouter in de nieuwe Eating With My Ex

In de nieuwe aflevering van Eating With My Ex krijgt Wouter de vraag wat hij miste in hun relatie. En hij geeft een nogal bijzonder antwoord!

Temptation Island: Love or Leave

Wouter en Julia ken je waarschijnlijk nog wel door hun deelname aan Temptation Island. Vorig jaar stelden ze hun relatie op de proef door mee te doen aan de Love or Leave versie van het programma. Het stel deed mee aan het programma omdat Wouter moeite had met het vertrouwen van Julia. Tijdens het programma trok Julia veel op met verleider Niels. En daar was Wouter het niet helemaal mee eens. Heel even leek het erop dat ze zelfs mee zouden doen aan Boxing Influencers, maar dit bleek uiteindelijk niet waar te zijn.

Het stel heeft na terugkomst in Nederland besloten om toch uit elkaar te gaan. De twee schuiven nu aan tafel in een nieuwe aflevering van Eating With My Ex, en het belooft heel juicy te worden!

Missen

Wanneer Wouter de vraag krijgt wat er voor hem ontbrak in de relatie met Julia, geeft hij een nogal bijzonder antwoord. ”Weet je wat het is, je mist van alles. Iemand die je belt als je even wat wil delen, dingen samen doen, gewoon alleen samen zijn,” Oké, so far so good. ”Goeie wiepsessies.” Uhm, oké? Julia begint ongemakkelijk te lachen, waarop hij de vraag stelt: ”Wat dan? Was het niet goed?” Een beetje twijfelend stemt ze ermee in. ”Ja, zeker wel.”

Wouter gooit er nog een schepje bovenop: ”Poeh, als ik dat op OnlyFans zou zetten had ik nooit meer hoeven te werken.” Hmm, bijzonder antwoord, Wouter!

Beeld: Eating With My Ex

Must reads 👀