Celebs

Love is in the air: dit is de nieuwe liefde van schaatser Suzanne Schulting (en misschien ken je ‘m al)

Roos-Sanne

Suzanne Schulting ken je waarschijnlijk als topatleet: tijdens de Olympische Winterspelen 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea, won ze namelijk een gouden medaille op de 1000 meter. Dat maakte haar de eerste Nederlandse olympisch kampioen in shorttrack! En nu heeft een leuk nieuwtje voor ons: ze heeft namelijk een nieuwe, mega knappe vriend. En misschien ken jij hem ook al wel!

Dit is de (bekende) nieuwe vriend van Suzanne Schulting!

Love is in the air, Suzanne Schulting heeft een nieuwe vriend!

Suzanne Schulting

Als je ook maar een beetje geïnteresseerd bent in schaatsen, ken je Suzanne Schulting waarschijnlijk wel. De atlete heeft namelijk nogal indrukwekkende prestaties geleverd! Haar grootste prestatie is dus wel die gouden medaille op de 1000 meter van vier jaar geleden, maar de lijst gaat maar door. Ze heeft in 2018 ook nog een bronze medaille gewonnen op de 3000 meter, en dit jaar heeft ze een zilveren medaille op de 500 meter gewonnen, een gouden op zowel de 1000 als op 3000 meter en een bronzen medaille op de 1500 meter. Pretty impressive! 

Sam van Royen

De lucky guy is Sam van Royen; ook geen onbekend iemand. Hij is namelijk de zoon van Heleen van Royen, een nogal bekende romanschrijfster en oud-columniste. ”Suzanne en ik hebben inderdaad sinds kort een relatie,” bevestigt hijzelf. ”We hebben elkaar ontmoet toen ze te gast was bij Vandaag Inside.” Sam werkt daar als redacteur, en dat is hoe de twee elkaar ontmoet hebben. A modern day love story! Over hun relatie zelf willen de twee nog niet al te veel kwijt, wat natuurlijk ook volkomen begrijpelijk is. Maar kijk even hoe lief – en knap – ze samen zijn!


Beeld © Privé foto Sam van Royen

Lees ook: Spotted: dit is de vriend van Eloise van Oranje!
Lees ook: Oeh: dit is de vriend van Anna Nooshin!

Bron: RTL BoulevardBeeld: Instagram @suzanneschulting