Celebs

Kraantje Pappie openhartig over zoenscène met Yolanthe: ‘Ik had niet het idee dat ik even lekker stond te zoenen’

In de film F*ck De Liefde 2 zien we megaveel bekende gezichten voorbijkomen. Ook rapper Kraantje Pappie, die nog nooit eerder acteerwerk heeft gedaan, kreeg een rolletje én een zoenscène met Yolanthe! In de nieuwe Playboy vertelt de rapper over de zoenscène.

Kraantje Pappie doet boekje open over zoenscène met Yolanthe

Alex (Kraantje Pappie) werd al gevraagd voor het eerste deel van F*ck De Liefde, maar dit moest hij afslaan. ”Toen ging het agenda technisch niet,” laat hij weten. ”Toen ze me voor deel 2 weer checkten, kon ik. Ik vond de cast leuk en ik wilde uitzoeken of ik kon acteren, of het iets voor me was.” Ook vertelt de rapper dat hij eigenlijk helemaal niet zo zenuwachtig was. ”Voor mezelf vond ik het niet zo spannend, ik dacht eerder: is dat niet kut voor Yolanthe? Zo van, we stoppen er even een bekende rapper in?”

Eerste ontmoeting

Tijdens de eerste ontmoeting stelde Alex zichzelf even voor. ”Toen ik haar zag, zei ik: ‘Hoi, ik ben Alex, ik kom een rol spelen en we moeten ook zoenen.’ Ze zei: ‘Het wordt een topdag, we hebben leuke scenes, laten we die zo samen doornemen.’ Yolanthe is een superster. Ze speelt f*cking goed en is professioneel,” deelt de rapper.

Zoenscène

Alex speelt natuurlijk de rol van rapper Mooie Max, de nieuwe cliënt van Bo (Yolanthe, dus). Max krijgt een crush op Bo, en die gevoelens zijn wederzijds. En dat betekent: een zoenscène. Voor Alex voelde de zoenscène alleen niet als een normale kus. ”Die zoenscène voelde eerder als autorijden: let op je spiegels, binnenspiegel, buitenspiegel, let op je houding, ja, nú die kus. Het was zo technisch, ik had niet het idee dat ik even lekker stond te zoenen.” Hmm, het was dus helemaal niet zo romantisch als het lijkt!

Bron: PlayboyBeeld: Instagram @kraantjepappie

Must reads 👀