Celebs

Nienke Plas over haar wilde periode: ‘Niet lang en niet wild genoeg’

Nienke Plas en haar man Resley Stjeward zijn inmiddels al bijna twee jaar gelukkig getrouwd. Maar voordat ze haar huidige man ontmoette, had ze natuurlijk ook een periode waarin ze vrijgezel was en helemaal wild kon zijn. In de nieuwe Beau Monde vertelt ze over haar wilde periode, en of ze daarin een beetje op haar rol als Kiki in F*ck De Liefde 2 lijkt.

Nienke Plas vertelt over F*ck De Liefde 2 en wilde periode in haar leven

In de nieuwe Beau Monde geeft ze een interview over haar rol als Kiki in F*ck De Liefde 2 en haar eigen wilde periode!

Anders dan Kiki

Nienke vertelt dat zij héél anders is dan Kiki, de rol die zij speelt in de nieuwe hit film F*ck De Liefde 2. Kiki is heel vrij van geest en houdt van haar vrijgezellenleven. Wanneer ze een relatie krijgt, begint ze twijfels te krijgen of ze haar single leventje wel wil inruilen. ”Kiki heeft ‘koudwatervrees’ omdat ze altijd heel vrij was,” vertelt Nienke. ”Ze vraagt zich af: wil ik dit wel inleveren, wat krijg ik ervoor terug, en word ik daar gelukkig van? Ik heb zelf die twijfels gelukkig nooit gehad toen ik ging trouwen, maar ik had ook niet zo’n wild leven als Kiki. Zij denkt dat ze nooit meer het plezier kan hebben zoals ze dat altijd had, maar ík geloof dat het in een goed huwelijk alleen maar leuker wordt.”

Haar wilde fase

In dat opzicht lijkt Nienke dus helemaal niet op de rol die ze speelt. Ook vertelt ze dat zij nooit zo’n wilde periode heeft gehad als Kiki. ”Die periode was veel te kort, en ook niet wild genoeg. Je vergelijkt jezelf toch met vriendinnen – wat hebben zij gedaan en hoeveel bedpartners hebben zij gehad? – en dan ben ik best preuts geweest,” vertelt ze erover. Wel geeft ze aan dat jezelf vergelijken met anderen misschien niet het allerbeste idee is. ”Toch denk ik dat je niet naar anderen moet kijken, maar naar waar je je zelf goed bij voelt. Ik ben niet iemand die met Jan en alleman gaat.”

F*ck de liefde?

Zelf heeft Nienke nooit echt een ”f*ck de liefde” momentje gehad, maar ze vertelt wel dat ze altijd heel beschermende instincten had. ”Als jonge meid heb ik wel eens andere meiden door de telefoon getrokken en uitgescholden, omdat ik vond dat ze te veel om mijn vriendje heen hingen.” Oei! Maar nu ze moeder is van twee prachtige kindjes, komen die instincten wel goed van pas. ”Als iemand hen iets dreigt aan te doen, zou ik denken: ‘Oké, wie moet ik omleggen?”’.

Bron: Beau MondeBeeld: Instagram @nienkeplas

Must reads 👀