News

Oei: Sarah van Soelen weggestuurd van een feestje door wangedrag

Met ruim 200 duizend volgers op the Gram mag Sarah van Soelen zichzelf zeker een influencer noemen. Het is dan ook niet gek dat ze vaak wordt uitgenodigd op toffe events en feestjes, maar kennelijk heeft ze zich een tijdje geleden zó misdragen op een van deze feestjes dat ze is weggestuurd!

Sarah van Soelen weggestuurd van feestje 

Juicechannel kwam naar buiten met het nieuws dat Sarah van Soelen weggestuurd is van een feestje omdat ze zich flink zou hebben misdragen!

André Hazes

Originally kennen we Sarah natuurlijk als de ex van André Hazes. Door hun publiekelijke – turbulente – relatie heeft ze toen nogal veel aandacht van de media gekregen, waar ze nog steeds de vruchten van plukt. Nadat ze uit elkaar gingen, hield Sarah vol dat er waarschijnlijk nog wel een verzoening plaats zou vinden. Toen Monique Westenberg het nieuws deelde dat ze met André en hun zoontje op vakantie zouden gaan om te kijken welke vorm zij als gezin aan wilden nemen, vond Sarah dat niet bepaald leuk om te horen.

Documentaire

Ook is er op dit moment een conflict tussen Sarah, haar familie en André Hazes. Sarah en haar familie willen namelijk niet voorkomen in de documentaire Crossroads, André’s docu die dit jaar uitkomt. Het productieteam wil dit echter wel, en probeerde een compromis te sluiten door af te spreken dat Sarah alle beelden te zien krijgt, voordat ze in de docu verwerkt worden. Dit vinden ze alleen niet genoeg, en zij hebben uiteindelijk de touwtjes in handen omdat ze geen quitclaim getekend hebben. Dit is het contract waarin staat dat ze mee willen werken aan de docu. Omdat ze deze niet getekend hebben staan ze in hun recht om aan te geven niet in de docu voor te willen komen.

Misdragen

Kennelijk heeft Sarah alleen niet heel erg lang met de break up en aankondiging van Monique gezeten; een tijdje geleden was ze namelijk op een feestje, waar ze flink gebruik maakte van haar single leven! Het schijnt namelijk dat ze aandacht zocht bij een groep mannen, die allemaal een vriendin – of zelfs een vrouw – hadden, dit meldt Juicechannel via Instagram. ”Sarah is pas geleden weggestuurd van een feest,” schrijven ze op Instagram. ”Sarah ging namelijk op een gegeven moment als enige dame tussen een aantal mannen staan die al een vriendin of een vrouw hebben. Daar waren de mensen die het feest gaven niet van gediend en hebben haar vriendelijk verzocht het feest te verlaten.” Heftig!

Bron: Juicechannel | StoryBeeld: Instagram @sarahvansoelen

Must reads 👀