Fashion

Fashionista’s opgelet: Het kostuumgilet is weer terug!

Als jij de laatste modetrends op de voet volgt, weet jij vast dat het kostuumgilet terug is van weggeweest. Een leuke pantalon met een mooie blazer staat altijd leuk, maar in de zomer is dat wel een tikkeltje warm. Een kostuumgiletje is daarom de ideale oplossing. Het staat niet alleen super stylish, het zit ook nog lekker casual. Wij delen hieronder wat outfit inspiratie met je, zodat jij precies weet hoe jij zo’n kostuumgilet kan rocken!

Lees ook: Take my money: hier koopt Amalia haar (betaalbare!) kleding

Alles wat je moet weten over het kostuumgilet

Bij het woord kostuumgilet heb je misschien geen idee wat jou te wachten staat. Het is eigenlijk een gilet voor onder je blazer. Maar vele dragen hem nu ook zonder blazer. En als je zo’n giletje in je kast hebt hangen betekent dit niet meteen dat je dit ook echt op een pantalon moet dragen. Het kan namelijk ook heel leuk worden gecombineerd met een spijkerbroek! Je kan het helemaal stylen naar jou eigen smaak. Ga je voor een classy look? Draag er dan pumps bij en ga voor een zwart of wit pak. Ben jij meer van de casual? Combineer het dan met een spijkerbroek en een paar stoere gympen.

Vroeger werd het kostuumgilet al veel gedragen. Vaak in combinatie met een wit T-shirt. Nou, laat dat shirtje nu maar weg. Jij draagt hem gewoon als sexy top! Twijfel je of het niet te warm is voor in de zomer? Je vindt het kostuumgiletjes tegenwoordig in allerlei verschillende soorten kleuren en stoffen. 

Outfit inspiratie

Om dit gilet te kunnen dragen heb je helemaal niet veel nodig. Letterlijk alleen het gilet, een broek, leuke schoenen en eventueel een blazer. Maak de look af met een classy zonnebril en een leuke handtas. Hieronder hebben we wat mooie outfits met een kostuumgilet voor je op een rijtje gezet. Zo kun je alvast wat inspiratie opdoen. Wat is jou favo look?

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: GraziaBeeld: Instagram @emilisindlev

Must reads 👀