Celebs

Zien: Georgina Verbaan bijt flink van zich af na kritiek op Twitter door vliegreis

Georgina Verbaan (42) zet zich flink in voor het milieu: ze winkelt tweedehands, eet geen vlees, loopt de klimaatmars en leeft zo minimalistisch mogelijk. Daarbij is ze ook nog WWF Ranger: haar steentje draagt ze wel bij. Maar de actrice krijgt nu veel kritiek omdat ze op Schiphol in het vliegtuig stapt. Gelukkig weet Georgina wel hoe ze van zich af moet bijten!

Georgina Verbaan geeft hilarische reactie na kritiek op vliegreis

Een Twitteraar was het niet helemaal eens met het feit dat Georgina in een vliegtuig zou gaan stappen. 

Lange rij voor koffie

Gisteren plaatste Georgina een Tweet die bij veel mensen niet in de smaak viel. ”De rij voor de koffie op Schiphol is ook niet te doen hoor,” schreef ze erbij. Het gebeurt natuurlijk wel vaker dat milieu advocates een bak kritiek over zich heen krijgen wanneer ze het vliegtuig nemen, omdat dit natuurlijk megaveel CO2 uitstoot. En ook Georgina kreeg hierdoor dus behoorlijk wat commentaar.

‘Toppunt van hypocrisie’

Meerdere Twitteraars reageerde op de post van Georgina, want ze zijn not amused. Zo schreef iemand: ”De ‘klimaatmars’ ging vlotter hè. Wat doe je eigenlijk op Schiphol? Niet eten van vlees, en zelf gezellig vliegen. #klimaathysterie”.

Een andere Twitteraar schreef: ”Hypocriete Georgina, iedereen op de vingers tikken of schuldgevoel aanpraten als ze CO2 uitstoten. Daarom eet mevrouw geen vlees, koopt vintage, leeft zo minimalistisch mogelijk, loopt de klimaatmars en is WWF ranger. Maar ze is ook dol op vliegen… Toppunt van #hypocrisie.”

Gelukkig weet Georgina wel hoe ze van zich af moet bijten. Ze pakt namelijk niet het vliegtuig voor een luxe vakantie, maar om een hele andere reden! ”Sgat, ik ga naar de bruiloft van mijn broer. Laat me met rust,” geeft ze als reactie. Damn! 

Beeld: Instagram @gverbaan