Celebs

Fans maken zich grote zorgen om Doutzen Kroes!

Roos-Sanne

Doutzen Kroes kennen we natuurlijk allemaal door haar modellenwerk. Aan het begin van de coronacrisis kondigde ze aan te stoppen met haar werk voor nog onbepaalde tijd. Ze is nog steeds niet begonnen met werken, maar wél actief op Instagram. Nu heeft ze een foto gedeeld, waardoor fans zich grote zorgen zijn gaan maken.

Doutzen Kroes deelt foto waardoor fans zich zorgen maken

Op de foto zie je namelijk dat ze hele ingevallen wangen heeft, fans zijn bezorgd dat het niet goed met haar gaat.

Stoppen met modellenwerk

Toen corona net was begonnen, deelde Doutzen het nieuws dat ze zou stoppen met modellenwerk. ”Misschien is het een pauze, misschien mijn pensioen. Misschien ga ik nooit meer beginnen,” vertelde ze er destijds over. Ondertussen is ze nog steeds niet opnieuw begonnen, en lijkt het erop dat ze daar ook geen behoefte meer aan heeft. Tijdens de pandemie kwam ze namelijk regelmatig onder vuur, omdat ze zich nogal publiekelijk uitsprak tegen het coronabeleid.

Fans maken zich zorgen

Ondanks ze dus niet aan het werk is, deelt ze wel regelmatig kiekjes op the Gram. Ook afgelopen weekend: ze deelde namelijk een selfie met een inspirerende quote, maar de quote was niet zo zeer waar mensen echt op letten. Haar gezicht viel vooral op! Het lijkt er namelijk op alsof ze erg is afgevallen, terwijl ze natuurlijk al hartstikke slank was, en haar wangen heel ingezakt zijn. Fans maken zich zorgen dat het niet goed gaat met het model.

Juicekanaal Reality FBI deelde een poll op hun Instagram Stories met de vraag of ze af is gevallen, waarop 84% ‘ja’ beantwoorde!

View post on Instagram
 

Bron: Instagram @reality.fbiBeeld: Instagram @doutzen