News

OMG: Tim Hofman gaat met BOOS het theater in!

Roos-Sanne

Het is inmiddels al zes jaar geleden dat BOOS voor het eerst op YouTube te zien was. Feeling old yet? Om dit zesjarig jubileum te vieren, heeft Tim een wel heel speciale aankondiging voor ons: BOOS gaat het theater in!

BOOS On Tour: Tim Hofman’s BOOS gaat het theater in!

De presentator heeft groot nieuws voor ons: BOOS gaat namelijk het theater in, en reist het hele land door!

BOOS

BOOS is de YouTube-serie van Tim Hofman waarin hij gedupeerden helpt problemen op te lossen. Vaak zijn dit problemen die voor de gedupeerden moeilijk zijn om zelf op te lossen. Denk aan oplichting, fraude, et cetera. Tim Hofman gaat er dan met zijn crew achteraan, en vaak slaagt hij er nog in ook om het probleem op te lossen zodat niemand meer boos is! En natuurlijk eindigt hij zijn afleveringen altijd met de hilarische oorkonde.

Lees ook: Heavy: Tim Hofman krijgt regelmatig bedreigingen door BOOS

BOOS On Tour

Nu heeft Tim dus groot nieuws voor ons, om het zesjarig jubileum van de serie te vieren, gaan ze het theater in! De eerste show zal plaatsvinden op 2 juli Tivoli Vredenburg in Utrecht. ”Een avond met lezingen, paneldiscussies, veel lachen én bier voor wie wil. Een avond om onze geesten wat te slijpen, plannen te maken over hoe we machthebbers onder druk zetten en constructen breken,” vertelt Tim erover. Ook kondigt hij zijn eerste gastspreker aan, namelijk niemand minder dan Arjen Lubach! De rest van de line up, samen met de overige data en plaatsen volgen nog.

View post on Instagram
 

Lees ook: Wow: Prince Charming’s Olav onder vuur in nieuwe BOOS aflevering

Beeld: Instagram @debroervanroos