Love

Wil je weten of hij jou ook leuk vindt? Dit is de manier om erachter te komen!

Je bent tot over je oren verliefd op die leuke collega van je. Maar mannen zijn vaak heel moeilijk in te schatten. Ziet hij jou ook wel zitten, of vindt hij jou maar niets? You need to know! Gelukkig zijn er een paar handigen manieren waardoor we hier makkelijk achter kunnen komen. Lees snel verder, dan vertellen wij vertellen je hoe dit precies werkt.

Lees ook: OMG: heb jij F*ck de Liefde 2 al gezien, want dit is een wereldwijde hit!

Vindt hij jou ook leuk?

Vaak kan je moeilijk inschatten of iemand zich ook aangetrokken voelt tot jou. Wil je dat toch graag weten, maar durf je het niet te vragen? Kijk dan eens goed naar iemand zijn lichaamshouding. Vaak kan je daar al heel veel uithalen. Bijvoorbeeld of diegene geïnteresseerd is in jou, of juist niet. We hebben hieronder een aantal verschillende lichaamshoudingen geselecteerd van mannen die meer vertellen dan zij denken. 

1. Happen naar adem

We beginnen goed. Wanneer hij jou aan ziet komen lopen hapt hij meteen naar adem. Dat kan een teken zijn dat hij jou leuk vindt. Vaak zijn jongens dan namelijk zenuwachtig. Door diep te zuchten verzamelt hij alle moet die hij in zich heeft, hij moet natuurlijk wel zelfverzekerd over komen. 😉

2. Aandachtig luisteren

Een ander goed teken is als hij aandachtig naar je luistert. Hij reageert enthousiast op je verhalen en stelt ook veel vragen. Let ook eens op zijn gezichtsuitdrukkingen. Deze kunnen veel vertellen over hoe hij zich voelt. Ook is het een goed teken als hij zich kleine details herinnert. Als hij precies weet wanneer je wat hebt gezegd, dan is er een grote kans dat hij je leuk vindt!

3. Let op zijn handen

Probeer eens goed op zijn handen te letten. Veel mensen gaan namelij zitten frunniken als ze zenuwachtig zijn. Als je je comfortabel voelt zul je dat veel minder hebben. Kijk daarom eens goed naar de handen van je crush. Zijn deze verstopt in zijn schoot of liggen ze gewoon comfortabel op zijn schoot?

4. Dicht bij elkaar willen zijn

Als je echt verliefd bent op iemand, wil je natuurlijk zo dicht mogelijk bij die persoon zijn. Als hij niet naast je loopt op straat, dan vind hij je waarschijnlijk niet leuk. Want anders was hij wel naast je komen lopen toch, net zo gezellig!

Lees ook: Zo ziet de romantische vakantie van Mart met vriendin in Italië eruit

5. Zenuwachtig zijn

Is hij heel zenuwachtig als hij bij jou is? Komt hij niet meer uit zijn woorden? Wordt hij rood als jij tegen hem praat? Dat zijn overduidelijk tekenen dat iemand jou ook zeker wel ziet zitten. Misschien wordt het dan toch tijd om ook aan te geven dat jij hem ook leuk vindt en wie weet wat er opbloeit!

Bron: fem-femBeeld: Pinterest