Celebs

Zien: Tony Junior intiem gespot met Bachelors India!

Toen Tony Junior meedeed aan de Bachelor zagen we dat India één van de dames was waar hij sterk een klik mee voelde. Hoewel ze zijn hart niet wist te veroveren, hadden wij al wel door dat er iets speelde tussen de twee. En wat Tony nu op zijn Instagram heeft geplaatst, bevestigt dat alleen maar!

Tony Junior plaatst foto van met India en wekt vragen op bij volgers

Eerst plaatste hij ook al een foto met Bachelors Diva, waardoor er nog meer verwarring is ontstaan.

Na de Bachelor

Het seizoen van de Bachelor kwam misschien ten einde, maar het leven van Tony ging natuurlijk gewoon door. In de Bachelor spatten de vonken af van de date in het Amfitheater waar hij met India naartoe ging, maar toch besloot hij haar geen roos te geven. Hun verhaal stopte back home alleen niet: in een interview met RUMAGTV vorig jaar werd hem de vraag gesteld of de twee the dirty al hebben gedaan. Zijn antwoord? ”Dat gaat waarschijnlijk wel gebeuren, ja. Ik vind haar superleuk, en er is nu wat meer context.” OMG! Zouden de twee dan nu ein-de-lijk officieel zijn?

Lees ook: OMG: Tony Junior is gewoon weer op Tinder te vinden

Hereniging

Afgelopen weekend vond het jaarlijkse Emporium Festival weer plaats, en één van de dj’s die speelde was onze geliefde Tony Junior, waar hij herenigd werd met een aantal Bachelor deelneemsters! Eerst plaatste hij namelijk een foto met Diva. ”Look who was here,” schreef hij bij de foto. Deze foto wekte natuurlijk een aantal vragen op bij zijn volgers; zijn Tony en Diva aan het daten? En wat is er eigenlijk gebeurd met India?

View post on Instagram
 

Lees ook: Tony Junior reageert op geruchten: zijn hij en Didi aan het daten?

India

Nou, op deze vragen hebben de volgers een – soort – antwoord gekregen. Gisteren plaatste hij namelijk een foto met India op zijn Instagram, en de twee zien er wel héél knus uit samen! Volgers speculeren erop los: zijn de twee nu eindelijk aan het daten? Tony heeft natuurlijk nog niks bevestigd of ontkent, dus daar moeten we nog even geduldig op wachten. Maar in de tussentijd 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @ tonyjuniorofficial

Must reads 👀