Celebs

De favo hotspots van Dua Lipa in Amsterdam

Redactie

Dua Lipa heeft net haar optreden in Amsterdam gehad. Wat wij vaker horen is dat artiesten uit Amerika het geweldig vinden om in Amsterdam te zijn. Voor Dua voelt dit helemaal als thuiskomen, want een deel van haar familie woont hier! We didn’t know that! Het schijnt dus ook dat ze het heerlijk vind om anoniem door de stad heen te fietsen. Ook kan ze zonder Amerikaans accent het woord ‘bitterballen’ uitspreken. Impressive! Benieuwd wat de favo hotspots zijn van de zangeres? Dan moet je zeker even doorlezen!

Hotspots Dua Lipa in Amsterdam

In Amsterdam is van alles te beleven. Als je tijdelijk even naar Amsterdam komt kunnen wij wel begrijpen dat je je ogen uitkijkt. Dua heeft familie in Amsterdam wonen, zij weet dus precies waar ze moet zijn voor de lekkerste etentjes. Wij zetten ze hieronder voor je op een lijstje.

Lees ook: Ach wat lief: Dit was Dua Lipa vroeger!

Een bootje huren

Het is natuurlijk heerlijk om met de boot door de grachten van Amsterdam te varen. Voor Dua Lipa is dit ook een must als ze in Amsterdam is. Onderweg móét ze even stoppen om wat Nederlandse snacks te halen. Denk aan een kroketje uit de muur, of een pakje met stroopwafels. We hebben ook gehoord dat Dua gek is op poffertjes. Zij weet wel wat lekker is!

De Plantage

Heb jij ooit bij Café Restaurant de Plantage gegeten? In dit restaurantje vind je de meest originele en lekkerste lunch gerechten. Ook kan je ‘s ochtends een heerlijke croissant halen. In de achtertuin van dit restaurantje vind je dierentuin Artis. Het ziet er ook nog eens prachtig uit! Alles is van marmer en de kleuren zijn groen en fris. Je voelt je dan ook helemaal een prinsesje als je hier gaat eten.

View post on Instagram
 

Restaurant de Kas

In dit restaurant bevind je je ook in een soort van kas. Je kan hier kiezen uit gerechten met groenten die ze zelf hebben gekweekt. In de ochtend worden deze groenten dan geoogst en in de avond krijg je ze opgediend. Het restaurantje zit in de voormalige Amsterdamse Stadkwekerij uit 1926. Voor de vegetariërs onder ons: het restaurant kan het menu ook volledig vega opdienen.

Padel Next

Dua heeft niet alleen een goude keeltje, ze is ook nog eens super goed in sporten. Ze vindt het dan ook heel leuk om padel te spelen. Dit doet ze bij Padel Next. Dit is de grootste indoor padelbaan van Amsterdam. Je ziet deze sport steeds vaker voorbijkomen. Het is dan ook hartstikke populair!

Lees ook: Dit zijn de 10 beste liedjes om mee te blèren in de auto

Winkel43

Last, maar zeker niet least. Mensen die in Amsterdam wonen weten waar ze moeten zijn voor de lekkerste appeltaart. In Winkel43 natuurlijk! Het cafeetje zit in de Jordaan, maar omdat het zo populair is, is het meestal super druk! Wees er dus op tijd bij, want je kan er soms wel een uur in de rij staan. Je krijgt er uiteindelijk wel wat lekkers voor terug!

View post on Instagram
 

Bron: fem-femBeeld: Instagram @dualipa

Must reads 👀