Celebs

Heftig: Bridgerton’s Ruby Barker in het ziekenhuis met mentale problemen

Roos-Sanne

Heel lang ging het met Bridgerton-actrice Ruby Barker niet goed; ze laat namelijk weten dat ze in het ziekenhuis is opgenomen vanwege mentale problemen. Ruby, die de rol van Marina Thompson speelt, laat via een bericht op Instagram weten hoe het nu met haar gaat.

Ruby Barker uit Bridgerton opgenomen in het ziekenhuis vanwege mentale problemen

Via Instagram laat ze weten hoe het nu gaat en of ze het ziekenhuis al bijna mag verlaten.

Bridgerton

Bridgerton is natuurlijk de serie met alle nodige liefde, drama en prachtige jurken. Ruby Barker speelt hierin de rol van Marina Thompson, de nicht van de Lord Featherington. We zien haar dan ook regelmatig terug in de eerste twee seizoenen van de populaire serie, en wij zijn helemaal fan van haar!

Lees ook: Oh no: van deze Bridgerton-actrice nemen we afscheid!

Opgenomen in het ziekenhuis

Nu laat Ruby dus weten dat het heel lang niet goed met haar ging, en dat ze daarom is opgenomen in het ziekenhuis. Naar eigen zeggen spelen deze problemen al sinds haar rol in Bridgerton; al ruim twee jaar dus. Gelukkig laat ze ook weten dat ze zich inmiddels stukken beter voelt! ”Het gaat beter. Ik heb me heel lang heel slecht gevoeld en ik wil eerlijk tegen jullie zijn: ik heb het moeilijk gehad,” vertelt ze in de video die ze op Instagram deelt.

View post on Instagram
 

Lees ook: Juicy: Bridgerton’s Nicola Coughlan onthult geheim over derde seizoen

Pauze nemen

Doordat ze zich nu dus beter voelt, mag ze binnenkort het ziekenhuis verlaten! ”Ik mag straks het ziekenhuis verlaten en kan hopelijk weer verder met mijn leven,” vertelt ze. Wel laat ze weten dat ze tijd voor zichzelf gaat nemen, en voorlopig de rust pakt die ze nodig heeft. ”Ik ga even pauze nemen,” vertelt ze. Ze hoopt dat ze met het delen van haar verhaal anderen kan helpen, en geeft haar volgers nog een advies mee: ”Ik wil dat andere mensen die het moeilijk hebben zichzelf een plezier kunnen doen. Neem een pauze en wees niet zo hard voor jezelf.”

Wij zijn heel blij om te horen dat het inmiddels weer beter gaat met de actrice!

Beeld: Bridgerton